LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

26. siječnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Kroz prve dve dekade februara 2018. godine bavićete se praktičnim pitanjima u ljubavnom životu; novcem i zajedničkim obavezama. Oko 6. i 7. februara očekujte više strasti ili ćete kao par nešto zajedno ostvariti. 11. februara Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, ulazi u Ribe, u znak koji joj daje više moći.

 

To znači da će druga i treća dekada biti romantičnije, osećanja će biti snažna, a okolnosti povoljne za ljubav. Tome u prilog idu putovanja, komunikacija i intelektualna kompatibilnost. Ljubavnom životu pridonose izlasci, druženja, širenje društvenog kruga i razmena ideja. Takav način života pomaže vam da uđete u novu vezu, ako tako želite ili donosi osveženje staroj vezi.

 

 

VODOLIJA

Februar 2018. godine vam se smeši…Scenaro je idealan kroz prve dve dekade, kada kroz vaš znak prolazi Venera (planeta ljubavi, Sunce (vladar kuće parova Vodolije) i Merkur (vladar kuće strasti Vodolije). Uz ovakvo društvo nemoguće je ne uživati u ljubavi! Jednostavno vas neće zaobići bujica senzacija, dobićete neskromne ponude, izjave i potvrde ljubavi i slično.

 

Stvari će se same poslagati baš kako treba, a vi ćete biti u centru pažnje i zbivanja. Bićete zavodljivi i neodoljivi. Ovakva sreća delimično će se odvijati i u zadnjoj dekadi februara, ali vaš pristup će biti praktičniji i realističniji.

 

 

RIBE

Prva dekada februara 2018. godine je dosadna i neće biti zanimljivih događaja. U nekim slučajevima može se raditi o razočaranosti ili usamljenosti, jer je Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Riba u polju u kojem nema komfora. Ali situacija će se ubrzo popraviti na bolje.

 

Od 11. februara, kada zavodljiva i senzualna Venera ulazi u Ribe, dolaze vam srećna vremena; harmoničan odnos, okolnosti koje pomažu zbližavanju para i produbljivanju osećanja. U tom periodu Venera pravi povoljan aspekt s Jupiterom, Velikom Srećom i vladarem Riba, koji ima snažan uticaj u zadnjoj dekadi.

Stranice: 1 2 3 4 5