JARAC – mesečni horoskop za FEBRUAR! Ući ćete u ljubavni TROUGAO što donosi probleme, slušajte šta vam SRCE KAŽE

JARAC – mesečni horoskop za FEBRUAR! Ući ćete u ljubavni TROUGAO što donosi probleme, slušajte šta vam SRCE KAŽE

27. siječnja 2018. 0 By Admin 1

jarac

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početkom meseca 4. februara, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima, a uzrok će biti finansije. Izbegavajte nekorektno ponašanje jer biste tako mogli da ostnanete bez važnih pomagača u poslu koji obavljate. Neophodno je da se potrudite da poboljšate odnosa sa saradnicima i da uvažite njihove primedbe i potrudite se da rešite nepravilnosti. Imaćete dosta teškoća na tom polju, a nailazićete i na smetnje u poslovima koji podrazumevaju timski način rada.

 

Teškoće vas očekuju i u poslovanju sa društvenim sektorom i raznim društvenim organizacijama. 11. februara Venera ulazi u znak Riba i u vaše polje komunikacija, što će vas preusmeriti na dogovore oko predstojećih planova. Bićete zaokupljeni nabavkom potrebnih sredstava i materijala i organizovanjem etapa po kojima će se odvijati ono što planirate.

 

U drugoj polovini februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom i Plutonom, što će vam doneti uspeh u oblastima menadžmenta, građevinarstva i industrije sirovinama.

U prvoj dekadi februara Merkur, Sunce i Venera prolaze kroz vaše polje novca i prave kvadrat sa Jupiterom. To vas upozorava da izbegavate velike investicije i bilo koji vid finansijskog rizika. U protivnom biste mogli da se nađete u ozbiljnijim gubicima. Izbegavajte i tajne tokove novca. Budite štedljivi, obratite pažnju an troškove koji bi mogli da budu uvećani i budno pratite obračune prihoda i rashoda. Promet novca će vam se odvijati otežano.

 

U drugoj polovini februara ćete uspeti da poboljšate stanje na vašem računu zahvaljujući sekstilu Venere sa Saturnom koja će vam doneti povoljne ponude koje ćete uspeti dobro da unovčite. Dobici će vam najvećim delom dolaziti od oblasti trgovine i saobraćaja.

Nezaposleni Jarčevi će imati povoljn e šanse da dobiju posao u oblastima saobraćaja, informacija i trgovine. Mogu privremeno raditi i kao operateri u call centru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3