HOROSKOP SREĆE I LJUBAVI! Za Lavove i Škorpije dolazi NAJSREĆNIJI period u ŽIVOTU

HOROSKOP SREĆE I LJUBAVI! Za Lavove i Škorpije dolazi NAJSREĆNIJI period u ŽIVOTU

30. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Lav

Kako biti srećan? Kako se ne prepustiti struji negativnih misli? Napišite listu stvari i aktivnosti koji vas usrećuju, koji vam omogućavaju da se osećate bolje u svojoj koži i počnite da ih praktikujete i to svaki dan. Tako ćete umanjiti težinu nekih problema koji će vas s vremena na vreme obuzimati, a tako ćete ih i lakše rešavati. Velika podrška ide vam kroz dom i porodicu, kroz osobe koje doživljavate kao članove porodice. Zajednički život s voljenom osobom može biti izvor radosti za vas, kao i organizovanje kućnih zabava. Usrećiće vas i preuređenje doma, širenje porodice i odlazak s posla koji vam već duže vreme stvara veliki stres. Pred kraj godine, Jupiter u znaku Strelca najavljuje plimu sreće koja će vas zapljuskivati tokom 2019.-e.

 

Najsretnija razdoblja:

17.8. – 10.9. Venera u vašem znaku pokazaće vam koliko ste voljeni. Postaće vam jasno koje osobe je vredno zadržati u svom životu.

 

13.12. – 31.12. Imate sve što vam je potrebno za sreću. Ovo je vreme lepih iznenađenja i promena koje vas vode prema boljoj budućnosti.

 

 

Devica

Napokon dolazi vaše srećno razdoblje. Sve ono teskobno, teško i naporno ostaje u vašoj prošlosti, a vi spremno okrećete novu stranicu u svom životu i s više sigurnosti prihvatate iskustva koja vam dolaze u susret. Imate priliku da pronađete mir u ljubavi i s osobom s kojom ćete deliti sličan pogled na svet. Imate priliku da postanete roditelji ili obnovite neka prijateljstva iz prošlosti. Jupiter vam donosi sreću kroz učenje, putovanja, kroz komunikaciju s ljudima, a najveća dobrobit ovog Jupiterovog tranzita je pozitivno razmišljanje. Dobici dolaze od bliskih rođaka, a krajem godine i od preseljenja ili rešavanja stambenog pitanja. Sreća je smisao, sreća je spoznaja da ste baš tu gde treba da budete.

 

Najsrećnija razdoblja:

5.10. – 20.10. Puni ste energije i entuzijazma. Samci bi se mogli da se zaljube, a zauzeti više da uživaju u zajedničkim provodima s voljenom osobom.

 

11.12. – 31.12. Vaša opuštenost i spremnost na zabavu biće zarazni. Primićete mnogo komplimenata na račun svog izgleda. Bićete zaista srećni.

 

POSVETITE SE BUDUĆNOSTI

 

Vaga

Ponekad je teško otići, napustiti ono što smo imali godinama, ali upravo se tu krije ključ vaše sreće! Pronađite mir s prošlošću i krenite da gradite novu budućnost jer tamo vas čeka jako puno novih iskustava koji će vam omogućiti rast i napredak. Jupiter će vam dati dar za poslovna i finansijska ostvarenja, u ovoj godini možete da zaradite više novca, ali i postanete svesniji svojih vrednosti. Nemojte da gledati unazad, nadate se onome što se ne događa. Vreme je da stavite tačku na neke odnose i situacije i pronađete smisao u izgradnji novih poslovnih i ljubavnih snova. Sreća će vas pronaći tek onda kada odlučite da kažete Da sebi i okrenete leđa onome što vas troši i rastužuje. A u tome ćete imati pomoć nekih dragih ljudi.

 

Najsrećnija razdoblja:

26.8. – 10. 9. Uživajte u čarima leta i dopustite Veneri u vašem znaku da vas odvede prema onim osobama i na ona mesta koja će vas usrećiti.

 

25.9. – 4.10. Dobićete jednu ponudu koja će vam pokazati koliko vredite. I ne trčite za onima koji vas neće. Ima onih koji silno žele da budu blizu vas.

 

 

Škorpija

Ovo je jedna od srećnijih godina u vašem životu. Zato ne dajte preprekama i povremenim problemima da vas obeshrabre. Sada utirete put kojim ćete hodati narednih 12 godina. Možete proširiti posao, napredovati, pronaći nove izvore prihoda. Primetićete kako vas neke osobe više cene i poštuju, a unapredićete i kvalitet odnosa s kolegama na poslu, prijateljima i članovima porodice. I u ljubavi ćete imati sreće, samo je pitanje šta tražite. Sveže zaljubljeni mogli bi da uplove u bračne vode, a oni u dugim vezama da pronađu način kako da odagnaju monotoniju iz bračnog života i više uživaju u dvoje. U godini ste važnih odluka! Usudite se da pokrenete ostvarenje onoga o čemu dugo sanjajte. Kroz ostvarenja rastete, postajete svesniji sebe i bolje se osećate u svojoj koži.

 

Najsretnija razdoblja:

1.11. – 17.11. Strastveni ste, puni energije i nesalomlivi. Sve što zamislite, sada možete i da ostvarite. Slobodno rizikujte, sreća je na vašoj strani!

 

3.12. – 31.12. Divno vreme za ljubav! Budite uz one koje volite. Jedna osoba spremna je na sve kako bi vas zadržala u svom životu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3