Ovi znakovi imaju NAJDUBLJU POVEZANOST: Riba i Rak erupcija emocija, Strelac i Ovan- savršen spoj, a kome je predodređena vatrena Škorpija?

Ovi znakovi imaju NAJDUBLJU POVEZANOST: Riba i Rak erupcija emocija, Strelac i Ovan- savršen spoj, a kome je predodređena vatrena Škorpija?

30. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ovo horoskopski znaci su povezani na najdubljem mogućem nivou. Njihove spone su neraskidive, a ovo je šest kombinacija kojima niko ništa ne može.

 

 

Vaga i Škorpija

Oba znaka su jako romantični, ali nisu skloni da to pokazuju. Oni koji su u vezi sa Škorpijom treba da budu spremni da budu u centru pažnje. Ovaj horoskopski par je u savršenoj simbiozi, na šta će ljudi u okolini često biti ljubomorni. Ali postizanje simbioze može da potraje budući da oba ova znaka ne vole da pokazuju osećanja.

 

Ribe i Rak

Ribe su jako emotivne i osetljive i retko ko može da se nosi s njihovim emocijama tako dobro kao Rak. Kada je potrebno, oba partnera očekuju od onog drugog da bude jak, podrška i temelj veze. U trenucima kad se Ribe previše “zaigraju” i izgube u sanjarenju, Rakovi ih nežno vraćaju na put. Oni imaju fantastičnu dinamiku, koja im omogućava mirnu i uspešnu vezu.

 

 

Strelac i Ovan

N jedan drugi par horoskopskih znakova nije toliko savršen par kao Strelac i Ovan. Kad su zajedno, ceo život je jedna velika avantura. Stvari im brzo dosade i to je jedan od razloga zašto toliko uživaju u zajedničkom vremenu – jedan podstiče drugog, izazivaju se intelektualno i oboje vole avanture.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2