Žena rodjena u ovom znaku je SNAŽNA, NEPREDVIDIVA I NEZAVISNA! Ona prati isključivo SVOJE SRCE!

Žena rodjena u ovom znaku je SNAŽNA, NEPREDVIDIVA I NEZAVISNA! Ona prati isključivo SVOJE SRCE!

1. veljače 2018. 0 By Admin

Damama rođenim u ovom znaku najzanimljivija igra je igra ljubavi. Morate biti psihički spremni da odgovorite na izazove koji se nameću od snažne volje nezavisne žene. I kada ne traže pažnju one je dobiju. Teško ju je voleti – može se čuti kao jedan od komentara.

 

 

Za ženu Vodoliju ljubav je igra u kojoj ona ima više uloga pred svojim partnerom, samo da bi odnos držala zanimljivijim. To ne znači da će ona da se zaljublji tako lako, naprotiv, potrebno je neko vreme da ona bude u stanju da se emotivno veže i da veruje svom partneru.

 

Za nju, komunikacija je ključ uspešne veze i ona može da doprinese pojačavanju svake emocije u vezi. Možete joj biti jako dobar prijatelj, ali i u tom slučaju, do njenog srca potrebno je neko vreme.

 

Nezavisnost je nešto što ovu ženu obeležava. Ona to traži od partnera, ali ona je spremna da mu to isto da. Ukoliko je partner ljubomoran i posesivan, povući će se iz takve veze, zbog želje za slobodom i nesputanošću. Uvek u njoj postoji deo, koji drži samo za sebe.

 

Njen idealan partner treba da bude intelektualno jak i da razume njenu različitost. Iako voli slobodu, lojalna je i očekuje isto od partnera. Tolerantna je i retko pokazuje tešku narav. Ako je pustite da sledi svoj san i cilj, ona će vas voleti zauvek. Ona je ta koja će biti uz vas i u dobrim i u lošim situacijama, bez kukanja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2