TRI SREĆNA DOBITNIKA: Ove znakove Zodijaka do KRAJA MESECA čeka BRDO LOVE

TRI SREĆNA DOBITNIKA: Ove znakove Zodijaka do KRAJA MESECA čeka BRDO LOVE

4. veljače 2018. 0 By Admin 1

Oni će konačno dobiti nagradu koju i zaslužuju i blago vama ako ste među njima. Ipak, trebalo bi da budete i oprezni jer lova može brzi i da nestane.

 

 

ŠKORPIJA

Venera krajem maja 2019. godine Donosi uspeh i ostvarenje ciljeva.

Delom možete zahvaliti sreći, delom svom šarmu. Ono što to sjajno upotpunjuje je vaša odlučnost, samouverenost i dobre veštine pregovaranja kako bi dobili šta želite.

 

Putovanja, timski rad, klijenti i saradnici donose vam uspeh i veću zaradu. Do kraja maja je istaknut interes prema materijalnim stvarima i moći ćete puno da zaradite.

Ali, ako želite da uložite, ne žurite s odlukom i ne računajte samo na zarađeno i nemojte verovati obećanjima.

 

 

VAGA

Zato što je Mars u 3. kući Vage do kraja maja 2019. godine, um će raditi velikom brzinom i nove ideje biće sjajne. Ali će zahtevati hrabro delovanje i akciju i pretvaranje ideja u delo.

Uverljivi ste i strastveno ćete braniti svoje stajalište, dok će vaše reči zvučati primamljivo i inspirativno.

 

Puno ćete se kretati, kontaktirati s puno ljudi i dogovoriti puno novih saradnji. Kreativnost i talenti odraziće se kroz vaše delovanje i sreća će vam priteći neočekivano. Posao vam donosi zadovoljstvo u drugoj i trećoj dekadi kada je Venera, vladar Vage, u vašoj kući posla.

Druga dekada je velikodušnija, zato što i Sunce ulazi u vašu kuću posla. Kada se radi o novcu, maj 2019. godine je velikodušan.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2