Merkur donosi IZAZOVE I PROBLEME: Evo šta NIKAKO ne smete raditi dok on vlada!

Merkur donosi IZAZOVE I PROBLEME: Evo šta NIKAKO ne smete raditi dok on vlada!

6. veljače 2018. 0 By Admin 1

Za neupućene ili skeptične, samo obratite pažnju na vaša životna iskustva tijekom ta tri perioda u godini. Možda ćete se pridružiti milijunima koji planiraju cijelu godinu pomoću savjeta svog lokalnog astrologa saznati datume kada se Merkur kreće retrogradno ?

Imajte na umu da se astrologija temelji na jednostavnom shvaćanju da svi planeti na nebu vrše svoj vlastiti jedinstveni utjecaj na svakog od nas i na svijet u kojem živimo. Evo kako planet Merkur djeluje na vas.

Merkur vlada vašom inteligencijom, umom, pamćenjem i svim vrstama komunikacije u rasponu od razgovora do pisanja poruka. Također, utječe na samoizražavanje i stil komunikacije.

U javnom smislu vlada trgovinom, računalima, telefonima, prijevozom i zračnim prometom. Položaj Merkura u vašoj natalnoj karti puno govori o tome kako izražavate svoje ideje i kako ih dijelite. Tijekom tri tjedna kada je Merkur retrogradan, vaše mentalne sposobnosti ne funkcioniraju dobro. U stvari, one “idu na odmor.”

U okviru ovog planetarnog utjecaja (koji se pojavljuje tri puta ove godine), komunikacije svih vrsta postaju “poremećene”. Doživjet ćete nesporazume i komunikacijske propuste u tolikom izobilju da ćete gledati u nebo i zvijezde i reći: “Što se to događa?”.

Odgovor je: Merkur je retrogradan.

Evo primjera za neke od stvari koje mogu poći krivo u vašem životu u ovom trenutku:

Na primjer, bez obzira koliko dobro vi i vaš partner inače komunicirate, uhvatit ćete se kako govorite krivu stvar i kako dolazi do neuobičajenih nesporazuma.

 

 

Na poslu, čak i ako ste sigurni da ste sve jasno objasnili drugoj osobi , ona čini suprotno od onoga što ste rekli, a uz to je sigurna da je slijedila vaše upute. Vaši dokumenti na računalu kojima dokazujete te propuste, nestaju. Događaju vam se mehanički kvarovi svih vrsta na elektronskim uređajima.

Motor automobila će možda ispuštati čudne zvukove i promislit ćete: “Trebao bih otići kod auto mehaničara da to provjeri”. Pa, tijekom retrogradnog Merkura, bolje da uistinu odete kod mehaničara jer će vaš automobil zasigurno odjednom prestati raditi.

Mjesečni izvještaj s banke ne dolazi, kao ni proizvodi koje ste naručili preko interneta. Budući da Merkur vlada prijevozom, nije idealno vrijeme za kupnju automobila.

Dakle … U čemu je problem?

Ove vrste problema nastaju tijekom retrogradnog Merkura, jer sve iznenadne, normalne komunikacije postaju nepouzdane, pune dezinformacija, nedostaju važni podaci ili su pogrešni. Uostalom, Merkur vlada umom, mentalnom jasnoćom, razgovorom, samoizražavanjem i ukupnom komunikacijom.

Tijekom retrogradnog razdoblja, intelektualni, komunikacijski i mentalni procesi neke osobe manje su pronicljivi. Oni postaju neoprezni, skloni greškama i zaboravu.

To objašnjava zašto se vaši postupci i odluke tijekom retrogradnog razdoblja čine sabotirani.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3