Mesečni ljubavni horoskop za ZALJUBLJENE I USAMLJENE: Ovan bi se mogao GORKO kajati, Blizanci i Ribe u ljubavi, a jednom znaku CEO SVET će se SRUŠITI

Mesečni ljubavni horoskop za ZALJUBLJENE I USAMLJENE: Ovan bi se mogao GORKO kajati, Blizanci i Ribe u ljubavi, a jednom znaku CEO SVET će se SRUŠITI

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

Februar je mesec ljubavi, a evo šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop na romantičnom planu!

Da bi nas ljubav pronašla, moramo otpustiti ono što nam zatvara srce, a to važi i za samce i za parove. U tome nam pomaže nedavno veliko kosmički događaj – pomračenje Meseca u Lavu, koja je podstakla pitanja vrednovanja i samoaktualizacije. Dopustite toj energiji da vas promeni; Lav vlada ljubavlju, a ovo pomračenje pomaže da prihvatite istinsko stanje svoje veze i svojih uverenja o ljubavi.

 

Iako je pomračenje bilo 31. januara 2018. godine, njegov se uticaj najjače oseća nakon nekoliko dana. Zatim 10. februara Venera ulazi u znak Riba. To podstiče bezuslovnu ljubav u svakom odnosu, a 15. februara pomračenjeSunca u Vodoliji povezano je sa asteroidom Juno, koji nam daje dobru indikaciju kakvog bračnog partnera treba i kakvog ćemo dobiti. Ovo je vrlo snažan kosmički doživljaj.

 

Pomračenje nas povezuju sa partnerima po izboru naše duše. Ovog Dana zaljubljenih moglo bi biti mnogo prosidbi, a samci bi mogli upoznati osobu za čitav život. Ako vaš sadašnji partner nije onaj pravi, vaša će veza teško preživeti ovo pomračenje. Ali, ne brinite se, Sunce ulazi u znak Riba 20. februara, a to nam pomaže da razmislimo o svemu što se dogodilo otvorenog, mirnog i duhovno osveštenog srca.

 

 

Ovan

Čarolija meseca: Uran u Ovnu u sekstilu je s Venerom, Merkurom i Suncem. Izražavanje vašeg istinskog bića biće dobrodošlo i prihvaćeno. Možda se bojite odbijanja, ali vaša će nezavisnost biti nagrađena, zato se ne bojte da je izrazite.

 

Misterija meseca: Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa u Strelcu i Neptuna u Ribama. Podložni ste rasipanju energije i skloni da donosite odluke zbog kojih kasnije žalite. Vrlo verovatno sami sebe zavaravate, zato razmislite dvaput pre nego što nešto odlučite.

 

Mesečna mantra: Ne moram se menjati kako bi me voleli.

 

 

Bik

Čarolija meseca: Venera u Ribama pomaže vam da se predate ljubavi. Srce vam se otvara i niste tako tvrdoglavi kao inače. Iskoristite to za odlazak u pustolovinu i upoznavanje neke nove, potencijalno zanimljive osobe.

 

Misterija meseca: Neptun podstiče maštu, zbog čega postoje velike šanse da će vam se ljubav dogoditi u glavi umesto u stvarnom životu. Želite li da se mašta pretvori u stvarnost, morate više vremena provoditi u društvu.

 

Mesečna mantra: Neću dopustiti da svet zatvori moje srce.

 

 

Blizanci

Čarolija meseca: Merkur mijenja vašu perspektivu i podstiče kreativnost. Dopustite ljubavi da bude razigrana. Dogovorite se za sastanak na neuobičajenom mestu. Bavite se zabavnim zajedničkim aktivnostima – poput plesanja.

 

Misterija meseca: Blizanci izazivaju Ribe. Morate se povezati sa osećanjima i prestati racionalizovati svoja iskustva. Kako ćete dopustiti da način na koji shvatate ljubav oblikuje vaše iskustvo?

 

Šta vam šapuće duša?

Mesečna mantra: Ja sam više od svojih misli.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4