MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA: Nijedan znak NE SME tad da donosi BITNE ŽIVOTNE ODLUKE jer bi mogao GORKO DA SE KAJE

MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA: Nijedan znak NE SME tad da donosi BITNE ŽIVOTNE ODLUKE jer bi mogao GORKO DA SE KAJE

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018: Znamo već da je Vodolija humana, originalna, obožava druženje pa ima dosta prijatelja sa kojima je srcem okrenuta.

Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u jedanestom polju Vodolije može nam doneti neke nove originalne ideje dok pojedine osobe mogu i da se osećaju loše.

Mnoge osobe će biti optimistične sa nekim svojim novim planom koji se može baš pozitivno pokazati, piše astrolog Željka Knežević. Vodolija je polje koje nam govori o planovima, željama, nadanjima, očekivanjima, mašti, snovima i nekim skrivenim unutrašnjim željama.

Mnoge osobe mogu baš ta vreme ovog pomračenja i mladog Meseca očekivati iznenadne promene, pokretanja koji se može odnositi na dobitke ili gubitke u javnom životu ili u polju koje obuhvata vaša lična natalna karta.

 

Sada je više važno pokretanje mladog Meseca nego pomračenje Sunca jer je Mesec, Merkur i Uran aktivan sa novim idejama i sve probleme možete lako rešiti. Veliku i dobru intuiciju mogu da imaju vazdušni i vatreni znaci koji će biti nadahnuti novim idejama. Svi koji se budu protivili mogu imati probleme i loše rezultate. Izraženi su potencijali, kreativnost i promene.

Ipak, od 31. januara do 15. februara ne preporučuju se bitne životne odluke zbog pomračenja jer su retki slučajevi dobrih odluka. Srećno  u svemu!

.

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati od ovog dešavanja?

 

 

OVAN

Kod vas je neko novo dešavanje jako izraženo na polju zajednice, društva, nade, projekti, obnavljanje i neko novo neočekivano iskustvo. Moguća je popularnost i zaštita osoba koje vas podržavaju a sa nadolazećom Kineskom Novom Godinom kod vas se osećaju harmonija i mir.

 

 

BIK

Vi već imate dosta posla i pritisaka pa sa nekom novom ponudom ili predlogom vi odbijate i zatvarate neka vrata za sobom. Bitno za vas je kada je ugled, uspeh, karijera i svi drugi statusi pod vašim rukama . Šta god da se desi vi treba da se fokusirate na pozitivne misli i izbegavate mračne.

 

 

BLIZANCI

Vi imate lep aspekt sa Venerom i Saturnom koji vas posmatra pa možete biti spremni da prihvatite neke promene. Pojedine osobe mogu putovati, kontaktirati sa strancima, započeti obrazovanje. Naglašena su duhovna i kulturna druženja i bilo šta da se dešava, vi imate podršku od vaših voljenih i bliskih osoba.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4