MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA: Nijedan znak NE SME tad da donosi BITNE ŽIVOTNE ODLUKE jer bi mogao GORKO DA SE KAJE

MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA U VODOLIJI 15. FEBRUARA: Nijedan znak NE SME tad da donosi BITNE ŽIVOTNE ODLUKE jer bi mogao GORKO DA SE KAJE

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

RAK

Kod vas je moguća bitna odluka koju može podržati Jupiter iz Škorpije a tiče se vaše budućnosti. Upliv negativnog aspekta sa Uranom može se desiti nešto u vašem ličnom životu ili u vašoj profesionalnoj oblasti i to će biti poslednji aspekt Urana jer on već od sredine maja menja znak. Naglašena su nasledstva, pozajmice, pokloni, nepovratna sredstva i razna ulaganja i poslovi.

 

 

LAV

Kod vas se dešavaju promene sa partnerima, kako u ljubavi tako i na poslu. Može doći do suparništva, sukoba, ugovori, pregovori koji u zavisnosti od vašeg ličnog horoskopa donosi ishod. Pojedine osobe mogu da se sele i promene zemlju uz pomoć treće osobe. Istaknut je ljubavni život, brak, ljubavni parovi. Dešavaju se i sudski procesi, a kod pojedinaca i sukobi.

 

 

DEVICA

Vi uglavnom niste oduševljeni nekim promenama koje vam se neće u prvi mah svideti ali na kraju to može ispasti pozitivno. Bitno naglašeno je polje higijene, zdravlja, kućnih ljubimaca, razne poslovne obaveze, podređeni i nadređeni vam mogu stvarati iznenadne situacije. Pojedine Device kreću sa vežbanjem, što je svakako pozitivno za vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4