Pomračenje SUNCA donosi OGROMNU SREĆU za OVA 3 znaka Zodijaka!

Pomračenje SUNCA donosi OGROMNU SREĆU za OVA 3 znaka Zodijaka!

8. veljače 2018. 0 By Admin 1

Februar je, što se astrologa tiče, jako uzbudljiv mesec – od 5. do 15. u mesecu biće izražen uticaj kvadrata između Sunca i Jupiter, da bi nas za kraj tog perioda, baš 15. februara, dočekali mlad Mesec i delimično pomračenje sunca u Vodoliji. Ova igra planeta i Sunca najviše će uticati na tri horoskopska znaka, koja bi u narednom periodu mogla da donesu važnu životnu odluku i da konačno naprave promenu koju i sami žarko žele.

 

 

Blizanci

Vi imate lep aspekt sa Venerom i Saturnom koji vas posmatra pa možete biti spremni da prihvatite neke promene. Pojedine osobe mogu putovati, kontaktirati sa strancima, započeti obrazovanje. Naglašena su duhovna i kulturna druženja i bilo šta da se dešava, vi imate podršku od vaših voljenih i bliskih osoba.

 

Ono na šta bi trebalo posebno da se fokusirate u predstojećim danima jesu prijatelji – stari i novi. Većina Blizanaca je u proteklom periodu bila preokupirana, što brigama oko posla i zdravlja, što porodičnim i privatnim problemima, zbog čega sebe često stavljaju na poslednje mesto. Upravo u narednim danima bi trebalo konačno malo više da se okrenete sebi, javite se prijateljima koji vam nedostaju i, uz pomoć dobrih astroloških aspekata, ponovo osetite radost života.

 

Ovo je zaista uzbudljiv period za većinu Blizanaca, koji će na momente čak imati i onaj osečaj detinjeg, iskrenog radovanja – koji smo svi odavno zaboravili. Samo, ne zaboravite da stavite sebe na prvo mesto.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3