Horoskop za vikend: Subota je rezervisana za NOVU LJUBAV (do 12. februara 2018. godine)

Horoskop za vikend: Subota je rezervisana za NOVU LJUBAV (do 12. februara 2018. godine)

9. veljače 2018. 0 By Admin 1

Horoskop za vikend predviđa zaljubljivanje, zabavu i nova poznanstva, ali zato nedelja donosi mir, odmor i uživanje!

Ova nedelja je izazovna, sa mnogo prilika za lični napredak, rast i razvoj jer će vam svemir pripremiti nekoliko izazova, kaže astrolog Gregory Scott. U petak, 9. februara Mars koji je u vatrenom Strelcu biće u sekstilu s Merkurom u Vodoliji – planeta želje povezana je sa planetom komunikacije koji je usmeren na opšte dobro. Budući da je i u kvadratu s Neptunom Ribama, snovi i intuitivne poruke podsticaće vas da nađete informacije i odgovore na pitanja kao što su zbog čega ste u ovom životu na ovom planetu i koja je vaša životna svrha.

 

Petak je odličan dan za meditaciju, istraživanje, primenu neke od metoda proricanja. U petak tražite odgovore, i taj će poriv biti toliko jak da će vam odvući pažnju od svega ostaloga, kaže astrolog. Iako će vam to možda otežati obavljanje posla i ostalih svakodnevnih stvari, doneće vam važne odgovore na pitanje kako živeti na najbolji mogući način i kako imati zaista ispunjen život.

 

Subota je vrlo zanimljiva: Venera ulazi u Ribe, a sunce u Vodoliju u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji, što upućuje na to da delovanje za opšte dobro donosi sreću putem drugih ljudi i da imate dobre zamisli kad je reč o vašim osjćanjima. “Ako nekome pomognete, zauzvrat ćete dobiti uvid ili zamisao koja će vam koristiti.

 

To je poput sustava nagrađivanja: učinite li nešto nesebično i nekome pomognete, vaši će vam osećaji osigurati odgovore koji će vam pomoći i dati podršku u životu”, kaže G. Scott. “U subotu ćete vrlo jako osećati energiju ljubavi i imati osećaj da je ljubav iznad svega”, ističe astrolog, zato je to sjajan dan za ljubav romantičnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2