BURNE ljubavne veze i otkrivanje VELIKE ISTINE! Evo ŠTA VAS SVE očekuje s MARSOM U STRIJELCU do 18. MARTA!

BURNE ljubavne veze i otkrivanje VELIKE ISTINE! Evo ŠTA VAS SVE očekuje s MARSOM U STRIJELCU do 18. MARTA!

13. veljače 2018. 0 By Admin 1

Došli smo do pozicije Marsa, u Jupiterovoj kući, do borca svjetlosti, hrabrog i neustrašivog u pohodu za istinu. Mars u znaku Strijelca ima triplicitet, a druga dekada Strijelca predstavlja dekadu Ovna, znaka gdje je Mars u vlasti.

 

Otuda i sva snaga ovog Marsa. Ovaj Mars neće reagirati “na prvu”, impulse će ostaviti po strani. Pričekat će i sagledati cilj za koji se bori, a shodno njemu će i uslijediti odgovor na izazov.

 

Ovo je Mars koji svoju snagu i nastup ne mjeri prema protivniku koji mu se suprotstavlja, već prema svetinji koju brani. Neće vas ostaviti na cjedilu, ali vas neće ni uvlačiti u bezrazložne sukobe. Neće paliti vatre, da bi se naslađivao plamenom, pronijet će slavu pobjede tamo gdje njegov duh osjeća, a srce potvrđuje.

 

Tranzitni Mars ušao je 27. 01. u znak Strijelca, što će pojačati optimizam i donijeti ekspanziju na individualnom planu. Mars ovdje ostaje do 18. 03., kada se seli u znak svoje egzaltacije, u Jarca. Ponovo ćemo s ushićenjem dati sve od sebe kako bi naša inicijativa bila opće prihvaćena. Unosit ćemo novine u svakodnevnicu, bježat ćemo od rutine, ali će nepostojanost biti glavni krivac za propuštene prilike.

 

Na globalnom planu nas očekuje porast vjerskog fanatizma, zaoštravanje sukoba na istoku, ali i jačanje i radikalizacija pokreta koji se bave očuvanjem čovjekove okoline.

 

Bit ćemo u prilici slušati pozive na sukob, ali da nam razlozi istog budu daleki. Pitat ćemo se, a gdje smo mi u svemu tome? U čije ima i za čije dobro rušimo? Ima li uopće mjesta pojmu “dobro” , u istoj rečenici s terminom “rušenje”? “Milosrdni anđeli” i ostale parafraze zla odzvanjaju… Pamte se, iako možda tako ne djeluje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3