Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

Horoskop za sledeći tjedan do 02. 03.: Najsretniji znakovi će biti RIBE, RAK I BIK

23. veljače 2018. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Vaši ljubavni apetiti bit će veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podijelit ćete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Bit će uglavnom dobro.

 

 

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drugačije ne može.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

 

 

Bik

LJUBAV: Vaša ljubavna priča nastavit će se unatoč vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni što vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvijek tražite svoju ljubav, dotjerajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima.

 

 

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje. Ne inzistirajte na svojim idejama jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz laganu glazbu.

 

 

Blizanci

LJUBAV: Bit će vam jednako važno kako organizirati zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tješiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminirajući tako njene probleme. Pokazat ćete se kao odličan i suosjećajan zabavljač.

 

 

KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako ste u dvojbi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite rekreaciju za sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4