Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

31. ožujka 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav i veze

Travanj 2018. godine nije najugodniji mjesec za ljubavni život Raka. Mars, Saturn i Pluton zajedno su u kući veza Raka. To su krute planete i to nije mala stvar. Mogli bi prolaziti kroz određene probleme u ljubavnom životu ili ćete kao par prolaziti kroz teži period zbog nekih vanjskih faktora ili bi voljena osoba mogla prolaziti kroz određene probleme (u profesionalnom životu, sa zdravljem i slično) koji će imati utjecaja i na vas.

 

Najbolji način da se nosite sa situacijom je da iskoristite energiju ovog astrološkog sklopa kako ne bi imala utjecaja na vas. Najbolje što možete oboje poduzeti je udružiti snage kako bi zajedno našli rješenja za teške zadatke, iako će vaša snaga, strpljenje i ambicioznost biti na testu. Unatoč problemima s kojima ćete se morati suočiti, dobra vijest je da vam pomoć dolazi, zato što Venera i Jupiter prave pozitivan aspekt sa kućom veza Raka.

 

Posao i novac

Kuća karijere Raka je jako aktivna tokom travnja 2018. godine: to je mjesto gdje Uran, Sunce i Merkur nalaze svoje polje za bitku. Ova kombinacija donosi ideju uspjeha koji dolazi kroz inovacije, genijalnost i izume. Merkur nastavlja direktnim hodom sredinom travnja i to bi mogli doživjeti kao vrijeme pozitivnog preokreta situacije.

 

Venera je smještena u 11. kući Raka i osigurava vam dobar ugled, kontakt sa publikom, zajednicom ili grupom. Ipak, suradnje vam neće biti omiljena tema zato što Mars, Saturn i Pluton, smješteni u kući veza Raka, mogu donijeti konkurenciju i suočavanje s konkurencijom, napade i sudske sporove. Zato budite oprezni pri sklapanju ugovora i partnerstva, posebno ako se radi o velikim novčanim svotama.

 

 

Zdravlje i moral

Stres i samo još više stresa. Travanj 2018. godine je mjesec koji će vas odvesti podalje od vaše komforne zone. Napetost koja će se provlačiti kroz odnose sa drugima utjecati će na vas i emotivna preosjetljivost može utjecati na vaše zdravlje. Trebali bi više odmarati i opuštati se. Držite se podalje od bilo koje situacije koja vodi prema sukobima, nasilju, mogućim ozljedama ili agresivnosti.

 

 

Savjet

Preispitajte svoje profesionalne odluke pažljivo, posebno u prvoj polovici mjeseca!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3