ONE NIKAD NE TRČE ZA MUŠKARCEM! 7 karakteristika vrlo POŽELJNIH ŽENA za kojima MUŠKARCI LUDE!

ONE NIKAD NE TRČE ZA MUŠKARCEM! 7 karakteristika vrlo POŽELJNIH ŽENA za kojima MUŠKARCI LUDE!

2. travnja 2018. 0 By Admin 1

One svoje vrijeme provode mnogo produktivnije te su svjesne da tračanje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervirani su za “školarke”, a ne za zrele, poželjne žene

 

Poželjno se najčešće može definirati kao “vrijedno imati ili željeti; ugodno, odlično ili fino “… Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti vjerovatno su stvorili sliku o tome što najviše žele kod partnera. A većina žena vjerojatno je zaželjela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija. I dok svijet i dalje neprestano pokušava otkriti koje su to karakteristike vrlo poželjne žene, istina je da možemo samo nagađati. Definicija će se neprestano razvijati.

 

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo reći je da će vrlo poželjne žene vjerojatno imati sljedećih sedam karakteristika:

 

 

One ne jure ljude.

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvjereni stav.

 

 

One imaju kontrolu nad svojim emocijama.

Vrlo poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspjeha u životu. Umjesto toga, one kontroliraju svoje emocije. One ne provode vrijeme u “njegovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3