SUDBINA ZAPISANA NA DLANU! Pogledaj linije na njemu i saznaj sve o SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

SUDBINA ZAPISANA NA DLANU! Pogledaj linije na njemu i saznaj sve o SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

2. travnja 2018. 0 By Admin 1

LINIJA BROJ PET:

Ova se linija zove linija umetnosti. Predstavlja tvoje znanje. Ako se dobro vidi, to je znak da si ti nadarena osoba za umetnost. Ako pored nje ima još jedna linija, tvoj talenat je toliko veliki da možeš, od njega da živis i zarađujes. Ako nemaš nijednu liniju, ovo nije nikako dobro, jer znači da nećes imati nimalo sreće u životu.

 

 

BROJ ŠEST:

To je linija Merkura, nalazi se ispod malog prsta. Ako je ona vidljiva, znači da si poslovno sposoban, ako ih ima više, to je znak da ti nauka ide od ruke, a ako se ova linija spaja sa linijom pet, to je obavezan znak da ćeš imati dosta novca u životu.

 

 

LINIJA BROJ SEDAM:

Ovo je linija zdravlja. Može se čak reći i najvažnija linija. Nju retko ko ima, i to je dobro, jer oni kojima je prisutna uvek imaju problema sa zdravljem.

 

Važno je naglasiti da postoji i linija sreće, koju takođe nema svaki čovek. To su četiri linije oko zgloba, ko ih ima on je srećan, ako su vidljive, a ako su isprekidane, znači da će sreća doći kasno, a onaj ko ih nema uopšte neće ni biti srećan, bar tako kaže predanje. Pored ovih navedenih linija, postoji i linija uspeha i kontakta, ali i Jupiterov i Saturnov prst. Onaj ko savlada značenje svih ovih linija, može sam sebi da prognozira budućnost bez ijedne greške!

 

Stranice: 1 2