DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Jarac nesiguran u emocije, Strelac pred važnim izborom, Lavu neko kvari plan….

5. travnja 2018. 0 By Admin 1

vaga

POSAO
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.

 

LJUBAV
Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo.

 

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

 

skorpija

POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procenite svoju ulogu i mesto u saradničkim redovima.

 

LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuce i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

 

strelac

POSAO
Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.

 

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4