DOBAR, LOŠ, ZAO! SUNCE koje odaberete OTKRIĆE kakav ste čovjek U DUŠI

DOBAR, LOŠ, ZAO! SUNCE koje odaberete OTKRIĆE kakav ste čovjek U DUŠI

5. travnja 2018. 0 By Admin 1

Oblici koje preferiramo i forme mogu puno reći o našim skrivenim osobinama, kao što relacijska psihologija i psihologija crteža sugeriraju – odaberite sunce i vidite što vaš izbor govori o vama.

 

Pripremili smo za vas mali psihološki test.

 

Sunce je uvijek imalo posebno mjesto u religiji i kulturi kroz povijest čovječanstva. U ovom ćemo testu tražiti od vas da smirite um, pogledate ovih 8 slika sunca i da odaberete onu koja vam izgleda najprivlačnije. Tako ćete saznati nešto novo o sebi!

 

Jeste li spremni otkriti odgovor? Pogledajmo što to znači!

1.

 

Vaša posebna osobnost je uvijek pozitivna i uvijek traži način da se poboljša. Nije vas lako obeshrabriti i uvijek ćete se zauzeti za sebe. Vaša čaša je definitivno “napola puna”.

Ovaj pristup životu ne samo da vas čini otpornim, nego vas čini i odličnim prijateljem koji može pomoći svojim voljenima u svakoj situaciji, piše Bright side.

Vi ste društveni, ali birate ljude oko sebe i na kraju imate nekoliko doista dobrih prijatelja.

2.

 

Postoje dvije stvarno važne stvari za vas – osobni prostor i poštovanje vaših prijatelja i voljenih osoba. Više ste introvertirani, nego ekstrovertirani, i često ste rezervirani.

Poštujete jednostavne osobine poput iskrenosti i ljubaznosti i uvijek ste tu za svoje prijatelje.

Zbog toga se također trebate čuvati ljudi koji vas žele iskoristiti. Uvijek imajte povjerenja u šesto čulo jer će vas odvesti iz takvih situacija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4