Mlad Mesec u vatrenom Ovnu donosi NOVE emotivne POČETKE i iznenadna SREĆNA DEŠAVANJA! Blizanci pred ŽIVOTNIM PROMENAMA, a evo šta čeka VAŠ znak!

RAK

Vi možete imati nekih problema sa ovim mladim Mesecom na fizičkom i intelektualnom polju pa postoji mogućnost da se nađete u nekim delikatnim situacijama. Moguće su i greške zbog kojih se možete posle kajati. Pojedini Rakovi će želeti da se povuku i da budu sami. Uran je uključen u sve to pa je potrebno da uložite napor i sve izdržite. Pojedini Rakovi baš sada mogu biti hrabri i doneti neku odluku, posebno oni koji su rođeni krajem dekade.

 

 

LAV

Vas guraju jaki instinkti za fizičkim i intelektualnim potrebama što vam daje dozu strogoće, dok pojedini Lavovi mogu težiti da se osame. Sada se treba čuvati od pogrešnih odluka zbog kojih biste mogli da se posle kajete. Mnogi Lavovi će želeti da uspostave jake kontakte i da izađu u društvo. Poslednja dekada Lavova ima jak aspekt da uspe i pokrene svoj lični i profesionalni život. Pojedini menjaju mesto života ili menjate neke ideje i sve se dešava ubrzano i iznenada. Mnogi životni tokovi se sada polako menjaju.

Mlad Mesec u vatrenom Ovnu 16. aprila 2018. donosi nove emotivne početke i iznenadna srećna dešavanja

DEVICA

Vama se dešavaju iznenadne promene zbog Meseca koji je u konjukciji sa Uranom koji donosi iznenadne i originalne promene. Kod vas se te promene dešavaju na polju novca i načinu kako zaraditi novac. Mogući su usponi i padovi baš zbog toga što niste dovoljno plaćeni za svoj posao koji obavljate pa situacija može biti iznenada promenjiva. Mada neće doći do velikih promena, jer ste vi pod nadzorom Saturna iz Jarca koji vas stabilizuje i sputava da donesete kardinalnu odluku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..