Mlad Mesec u vatrenom Ovnu donosi NOVE emotivne POČETKE i iznenadna SREĆNA DEŠAVANJA! Blizanci pred ŽIVOTNIM PROMENAMA, a evo šta čeka VAŠ znak!

VAGA

Kod vas se baš u ovo vreme može, uz direktan Merkur i konjukciju Meseca i Urana, desiti potvrda svih teškoća koje traju u poslednje dve godine. Moguć je iznenadni prelazak i na nešto drugo. Sada je moguće da preuzmete i nešto što je rizik i da uspete. Uran je uključen pa zaista neke Vage mogu imati ludu sreću. Vreme je za vraćanje komunikacije na staro bez proveravanja i ponavljanja, a posebno sumnje. Pojedine Vage zbog Venere koja je u opoziciji mogu očekivati neke nerealne finansijske i društvene poteze. Treba izbegavati pozajmice, kredite i velika novčana ulaganja.

 

 

ŠKORPIJA

Vi možete očekivati da napravite neke promene u načinu rada ili organizacije. Neke smetnje se mogu dogoditi od osoba koje vrše pritisak na vas pa se osećate napeto. Merkur kreće napred pa se možete u prvi mah osetiti zbunjeno, ali već ubrzano napredujete i energija se menja. Potrebno je da se izborite i svu nervozu prevaziđete da biste bar pokrenuli vaš plan i projekat. Sada ne smete dozvoliti da pokleknete zbog nervoze.

Mlad Mesec u vatrenom Ovnu 16. aprila 2018. donosi nove emotivne početke i iznenadna srećna dešavanja

STRELAC

Velika energija aspekta koji je u kvadratu Mesec – Pluton može vas navesti da odlučite nešto što je velika greška zbog koje se kasnije možete kajati. Pojedini Strelčevi mogu imati želju da se osame. Merkur baš danas kreće napred pa više nemate smetnju na svom putu i možete napredovati sa vašim idejama. Strelčevi koji su rođeni u poslednjoj dekadi dobijaju neki sudbinski podsticaj. Neki vaš projekat kreće se napred, na ovaj ili onaj način ideje se sprovode u delo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..