Dan Mladog Mjeseca (16. APRIL)! Evo šta treba da URADIŠ za SREĆU U ŽIVOTU I LJUBAVI

Dan Mladog Mjeseca (16. APRIL)! Evo šta treba da URADIŠ za SREĆU U ŽIVOTU I LJUBAVI

15. travnja 2018. 0 By Admin 1

Spalite svoje brige

Kremiranje simbolizira konačnost: nema natrag! Ovaj konačni ritual je posebno moćan, jer doslovno sve smanjuje; misao, osjećaj, namjeru, želju ili problem. Ovaj ritual počinje s jednostavnim komadom papira. Na mali komad papira, napišite ono što vas muči.

 

Na primjer, možda ste napisali: “mržnja prema sebi”, “Moja ljubomora na _______”, “Ne mogu se zauzeti za sebe” i tako dalje. Imajte na umu da su neke emocije i iskustva zapravo blagotvorne i korisne za nas na neočekivane (a često i surove) načine, poput tuge i čežnje.

 

Ovaj ritual će funkcionirati samo s autodestruktivnim strahovima, željama i namjerama, imajte to na umu. Nakon što ste zapisali problem na komad papira, nađite sigurno mjesto i spalite ga šibicama ili upaljačem. Možete odabrati mjesto na otvorenom ili sigurno mjesto u zatvorenom prostoru.

 

Nakon što ste pronašli odgovarajuće mjesto (pazite da plamen ne izmakne kontroli), sjedite u tišini nekoliko minuta. Razmišljajte o tome što ste napisali na komad papira i kako to utječe na vaš život. Kada ste spremni da istinski otpustite osjećaje, zapalite papir i gledajte kako se pretvara u pepeo.

Također možete izreći malu molitvu ili nekoliko riječi kao što su “Neka bude”, “Ja sam spreman krenuti dalje” ili “Prihvaćam kraj.”

 

Rituale možete ponoviti kada god želite. Ne samo da će vam pomoći u prihvaćanju stvari, u pronalasku snage i odlučnosti, oni će također poslati vrlo snažnu poruku nesvjesnom umu.

Stranice: 1 2 3