Koja te PLANETA najviše privlači? Ona koju odabereš otkriće ŠTA te čeka na TVOM PUTU SUDBINE

Koja te PLANETA najviše privlači? Ona koju odabereš otkriće ŠTA te čeka na TVOM PUTU SUDBINE

17. travnja 2018. 0 By Admin 1

Smatra se da su planeti živi, samoregulirajući organizmi (oni nisu “stvar”, nego stvarna, živa stvorenja kao i ljudi). Svi mi međusobno vibracijski utječemo jedni na druge.

Svaki planet ima jedinstvenu vibraciju, a planet koji nas privlači mnogo govori o vašoj osobnoj bazi vibracije (to je onaj temeljni dio vaše duše koji se ne mijenja).

Pogledajte planete u nastavku. Koji vas privlači? Odaberite samo jedan.

 

Sada pročitajte svoj rezultat … ..

 

 

1. Jupiter

Jupiter je planet velikodušnosti i širenja – što znači da je vaša duša prirodno velikodušna – možete dati više nego što primate u ovom životu, ali tako ćete živjeti svrhu duše. Vi ste evoluirano biće i izabrali ste tijelo u kojem se nalazite i život koji živite zbog nekog razloga.

Ovo je vjerojatno posljednji put da se inkarnirate (rađate) na Zemlji prije nego što se prebacite na višu dimenziju. Pa što to sve znači praktički za vaš zemaljski život? To znači da ste rođeni da biste poboljšali živote drugih ljudi – počevši od obitelji do šire društvene zajednice, piše Conscious reminder.

Jedina je opasnost da vas netko potrebit ne zarobi, a to može biti član obitelj, prijatelji ili ljubavnici. U nekom trenutku morate reći dosta, čak i ako vam to stvara osjećaj krivnje. Vi ste predodređeni da pomognete mnogima, a ne nekolicini. Duše Jupitera, vi ste dar svima nama i iz dubine našeg srca (Svijeta), zahvaljujemo vam. Hvala što ste to što jeste.

 

Ps: Jednom ćete pročitati članak, otputovati na neko mjesto ili vidjeti program/film koji će vas inspirirati, potaknuti vam suosjećanje i tada ćete to shvatiti smjernicu. Dok se to ne dogodi, nećete razumjeti ovu poruku.

 

 

2. Mars

Odabrali ste Mars, planet strasti, pokreta i odlučnosti. Ovo je karakter vaše duše. Rođeni ste s potrebom da obavljate stvari, da činite da se stvari događaju. Dok drugi sjede i razgovaraju, vi ste u akciji. Ako iz bilo kojeg razloga ne osjećate da je to važno za vas, to znači da zanemarujete energiju Marsa unutar vas.

Imate moć da napravite promjenu u svom životu, svom poslu, svojoj zajednici i dalje. Ako se osjećate frustriranima svojim životom, to je zato što ne vjerujete dovoljno u sebe. U njemu je goruća vatra, pustite da vas apsorbira. Izađite iz svoje zone udobnosti. Rođeni ste da budete odvažni i hrabri i da živite častan život.

Mars je povezan s ratom, on je planet života i smrti. To znači da je vaš život vjerojatno vrlo cikličan – možda ćete u životu iskusiti dva ili tri glavna ciklusa. Da biste iskoristili ovu energiju, budite spremni uvijek pustiti jedan ciklus i prigrliti sljedeći. Marsove duše – živite sa strašću, briga je za druge.

 

Ps: Ako smatrate da je prošlo više od  dvije godine bez neke strasti u vašem životu (bilo da je to ljubav, posao ili hobi), vrijeme je da se suočite s istinom i krenete u novom smjeru.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3