Koja te PLANETA najviše privlači? Ona koju odabereš otkriće ŠTA te čeka na TVOM PUTU SUDBINE

Koja te PLANETA najviše privlači? Ona koju odabereš otkriće ŠTA te čeka na TVOM PUTU SUDBINE

17. travnja 2018. 0 By Admin 1

5. Saturn

Odabrali ste Saturn, planet stalnog napretka. Vrlo malo se postiže bez Saturnovog utjecaja – vi ste ljepilo koje povezuje sve drugo zajedno. Vaša duša emitira olakšavajuću energiju – što vas čini ključnim timskim igračem. Dopuštate drugima da sjaje i budu najbolji što mogu biti, a u tom procesu ispunjavaju svoju sudbinu.

Iako imate izrazito nesebičnu crtu, ljudi vas ne bi trebali prečesto pokušati nasamariti. Saturn je poznat kao vjetrovit planet, a vjetrovi mogu postići brzinu do 1800 km/h. Ako se netko pokaže kao lažan, odstranit ćete ga iz svog života i više neće imati koristi od vaše velikodušnosti.

 

Duše Saturna mogu imati problema sa samopouzdanjem, ali u vašim 40-ima, 50-ima ili 60-ima imat ćete barem jednu priliku da to promijenite! Budite hrabri i učinite to. Doći će vaše vrijeme da budete zvijezda, da pokažete i iskoristite svoj talent koji se naizgled pojavljuje niotkuda.

 

 

6. Venera

Vi ste odabrali Veneru, planetu ljubavi koja svijetli svjetlije od bilo čega na noćnom nebu osim Mjeseca. Ljubav i dobri odnosi bitni su za vašu duševnu svrhu u ovom životu.  Vi sjajite uz podršku bliske obitelji ili partnera. Venera je planet rađanja i plodnosti i donosi život i kreativnost ovom svijetu.

Za neke duše Venere, to znači da dajete svoju ljubav i potporu djeci koja su srodne duše (prijatelji s kojima ste se iznova i iznova rađali). Za druge to znači da se vaša duša hrani kreativnim idejama – novim načinima obavljanja stvari, pisanja, umjetnosti, dizajna, kuhanja.

 

Venera je također planet suosjećanja, tako da su mnogi od vas iscjelitelji i osobe koje se bave dobrotvornim radom – ako radite na ovom području, uzmite ovo kao znak da živite svrhu svoje duše.

Stranice: 1 2 3