Rak u OZBILJNOJ VEZI, Bika očekuje VAŽAN PUT, Ovan pun PARA, Blizanci u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Evo šta PLANETA PROŠLOSTI donosi tvom znaku!

Rak u OZBILJNOJ VEZI, Bika očekuje VAŽAN PUT, Ovan pun PARA, Blizanci u zagrljaju BIVŠE LJUBAVI… Evo šta PLANETA PROŠLOSTI donosi tvom znaku!

17. travnja 2018. 0 By Admin 1

Saturn ulazi u znak Jarca, dok nam magična Venera u znaku Bika kroji ljubavnu sudbinu! Evo šta nam donosi čudesan trigon planete ljubavi i planete prošlosti…

 

 

Saturn, planeta prošlosti i trajanja, krajem prošle godine, posle 30 godina, ponovo je ušao u znak Jarca u kome je njegov uticaj naglašen. Prelazak ove planete preko desetog zodijačkog znaka najviše se odražava na rođene u prvoj dekadi Ovna, Raka, LavaVageJarca i Vodolije, kao i one čiji podznak ili 12. astrološka kuća zauzima znak Jarca. Njima će biti potrebno više vremena, nego inače da realizuju neke poslovne ciljeve, jer mogu biti suočeni sa kašnjenjem rokova i otkazivanjem dogovora koje su sklopili sa poslovnim partnerima.

 

 

Tranzit Saturna preko desetog astrološkog polja, simbola karijere i društvene pozicije, preduzimljivim Ovnovima može da donese novčane dobitke, naročito ako se bave građevinskim poslovima ili kupoprodajom nekretnina. Predstavnici prvog zodijačkog znaka takođe mogu da napreduju u karijeri, naročito ako već duže vreme priželjkuju da postignu nešto više u svojoj profesiji.

 

Do sredine maja, Saturn obrazuje konjunkciju sa Marsom, vladaocem Ovnova i Škorpija, kao i desete astrološke kuće rođenih u znaku Vodolije, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti pod velikom tenzijom i prilično opterećeni poslovnim obavezama i rokovima koje moraju da ispoštuju. Trud će im se i te kako isplatiti, budući da Jupiter u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Marsom i Saturnom, što im donosi veće mogućnosti za zaradu ali i ulaganje u neke nove poslovne aranžmane.

 

Saturn u Jarcu obrazuje trigon sa Venerom u Biku i sekstil sa Neptunom u Ribama, što će pozitivno uticati na ljubavni život svih znakova, jer ovi aspekti produbljuju osećanja i učvršćuju emotivne veze.

 

Zato su veće šanse da u prvoj polovini nedelje duge veze dožive svoju renesansu, pa će mnogi Bikovi, Ribe, Rakovi i Škorpije poželeti da stanu na “ludi kamen”, dok će drugi doći u iskušenje da obnove vezu s nekadašnjim partnerom. S druge strane konjunkcija Marsa i Saturna, planeta seksualnosti i prepreka, do sredine maja, upozorava da bi svi znaci trebalo da se potrude da izbegnu rasprave sa partnerom, zbog njegove ljubomore i posesivnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3