Dame u OVOM ZNAKU mogu da osvoje MUŠKARCA KOG POŽELE! One su jedne jedine ALFA-ŽENKE

Dame u OVOM ZNAKU mogu da osvoje MUŠKARCA KOG POŽELE! One su jedne jedine ALFA-ŽENKE

18. travnja 2018. 0 By Admin 1

Alfa “ženka”, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe…

Žena koja može da osvoji koga god poželi
ŽENA KOJA MOŽE DA OSVOJI KOGA GOD POŽELIFOTO: PROFIMEDIA

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

 

Ona je – žena Jarac!

 

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće da ostane sabrana i mirna te će odmah da krene da traži rešenje.

Može da se učini hladnom i rezervisanom, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

 

 

Ljubav

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će, uvek svesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

 

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zvisiti o partneru. Sa svojim životnim sAputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

 

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro može da se složi i sa Škorpijom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3