Horoskop SUDBINE po znakovima! Evo kako vam MLADOST utiče na BUDUĆNOST

Horoskop SUDBINE po znakovima! Evo kako vam MLADOST utiče na BUDUĆNOST

21. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Mladi Ovan svojim roditeljima ne da mira. Ovo su mladi ljudi puni života i uvijek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija nerijetko zarade i poneku ozljedu. Zanima ih sve, ali prije svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren. Mogu naglo srljati u brak ili ga vječno izbjegavati jer im ideja braka nije uvijek sasvim jasna. Individualci po prirodi uvijek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

Pod stare dane mogu nastaviti slijediti ovakav ritam, no problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i dob to više ne dopuštaju. Teško da mogu voditi miran život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja – mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do posljednjeg trenutka svog života bavit će se sportom, a vi ćete morati ih slijedite svidjelo se to vama ili ne. Ako ne možete, oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

 

 

Bik

Mladi Bikovi su mazni i komodni. Slabi su na slatkiše i skloni tome da idu linijom manjeg otpora. Znaju se dodvoriti i šarmom osvojiti.

Ako žive u dobrim materijalnim uvjetima onda su i sretni. Ako žive u siromaštvu njihovo djetinjstvo i mladost bit će zapamćeni kao posebno mučan period. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posjedovanje im je jednako važno kao i voljena osoba. Izbjegavat će brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole uživati ​​u životu i užicima.

Ako su svoje bogatstvo povećali tijekom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni dijeliti po svaku cijenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

 

 

Blizanci

Pokret i kontakt je ono što mlade Blizance čini sretnima. Oni moraju biti u vječnom kretanju kako bi potvrdili svoj identitet. Komuniciraju s lakoćom i zato im je važno društvo. Ne radi društva samog, jer oni nisu posebni humanisti, nego više kao osobe s kojim mogu pričati i izražavati se. Kad progovore, obično ne zatvaraju usta. Ako se vezuju, osoba s kojom jesu mora biti svjesna da im je važan društveni život.

Putovanja i kretanja među ljudima nešto je što ih obogaćuje i čini sretnim.

Pod stare dane važno im je da zadrže kontakte ili obnove stare, kako bi imali s kim popričati. Ukoliko su usamljeni, jako su nesretni i trebali bi što prije potražiti neki hobi kroz koji bi mogli steći nove prijatelje. Ako je partner (partnerica) jednako društven, starost s njima može biti vrlo zabavna i ispunjena svježim iskustvima, bilo kroz putovanja, razne društvene aktivnosti ili one intelektualnog karaktera.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4