Veliki horoskop po znakovima za MAJ 2018. – VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC

Veliki horoskop po znakovima za MAJ 2018. – VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC

25. travnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav i veze

Ljubavni život Vaga tijekom svibnja 2018. godine je nemiran. Možete očekivati puno neočekivanih promjena i preokreta, možda čak i kod kuće. Situacija će se zakuhati i može doći do svađa oko pozajmica i zajedničkog kućnog proračuna, posebno nakon 15. svibnja kada Uran napusti kuću partnerstva i uđe u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava.

Činjenica je da nećete biti spremni iskreno se otvoriti i reći što želite i očekujete i to vam nimalo neće pomoći.

Nakon 15. svibnja glavni interesi u ljubavnom životu bit će usmjereni prema intimnosti, obostranom poštovanju, zajedničkim dobrima, tajnama…

Mars, planeta veza Vage, ulazi u vašu 4. kuću i tu boravi do 16. svibnja, zatim ulazi u vašu 5. kuću što govori o interesima voljene osobe za dom, obitelj i djecu.

S Marsom u vašoj 5. kući strast može eksplodirati na neočekivan način, voljena osoba može biti privlačna kao na početku i vaša moć zavođenja raste. Ako niste u vezi, sada možete lako naći partnera, ali morate biti oprezni, jer bi vas mogla privući osoba koja je u vezi.

Kritičan period za Vage,što se tiče ljubavnog života je od 11. do 19. svibnja 2018. godine, a nakon toga situacija se smiruje i odnos postaje harmoničniji i jasniji. Sada možete razgovarati na zreo i konstruktivan način oko neugodnih tema i možete donijeti teške odluke.

 

 

Posao i novac

Zabrinuti ste i želite naći način da povećate priljev novca, ali u prvoj polovici svibnja skloni ste iluzijama i pretjeranom optimizmu. Vaši su ciljevi nerealni. Novac vam neće lako pritjecati, ali će vam pritjecati i pazite kako s njime raspolažete. Ne trošite na nepotrebno ili na stvari za koje pomišljate da mogu popraviti dojam koji ostavljate na druge.

Poslovna partnerstva mogu postati nestabilna. Prolazite kroz teži period i morate se prilagoditi, ponovno definirati neke stvari i provjeriti financijsko stanje.

Troškovi vezani za dom i obitelj mogu se povećati, ali možete očekivati neočekivanu dobit – novac koji će vam pasti na dlan. Jednako lako mogli bi imati neočekivane troškove. Budite oprezni.

Povoljan period za karijeru, ugled i društveni status dolazi nakon 19. svibnja kada Venera, vladar Vage, dođe u vašu 10. kuću. Lakše ćete se istaknuti i izboriti za sebe, iznad vaših očekivanja, a vaš trud će biti prepoznat. Bit ćete cijenjeni i moguće su nagrade za vaš rad. Nemojte izgubiti glavu!

 

 

Moral i zdravlje

Profesionalan život Vaga pun je stresova ovaj mjesec i nestabilnosti, a to se može odraziti na zdravlje. Na sreću, dobiti ćete podršku kada se najmanje budete nadali i to će vam puno značiti. Od 13. do 19. svibnja budite oprezni, jer tada može doći do nezgoda, padova i ozljeda.

Savjet

Nemojte varati voljenu osobu! Ako niste u vezi, nemojte se zadržavati u društvu osoba koje su u braku koliko god da je primamljivo!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3