Reci mi svoj OMILJENI CVIJET i reći ću ti SVE O TEBI!

Reci mi svoj OMILJENI CVIJET i reći ću ti SVE O TEBI!

2. svibnja 2018. Off By Admin 1

Putujući svijetom cvijeća upoznajte svoju osobnost

 

„Reci mi svoj omiljeni cvijet i reći ću ti sve o tebi!“

Doista je dokazano da se o osobi može prosuditi na osnovu stvari koje voli ili ne – pa time i po pitanju omiljenog cvijeta.

Pronađite se i vi i provjerite im ali u ovome istine…

 

 

1. Ruže

Legenda kaže da je ruža nastala iz suza božice Afrodite koja je prolijevala suze za svojim ljubavnikom pa je prva simbolika ovog cvijeta ljubav. Osobe koje vole ruže su veliki romantičari.

 

Zaljubljeni su u život, neku osobu, prirodu, a njihova glavna karakteristika je da su puni topline i nježnosti za svakoga, ali su jako oprezni kome pružaju te emocije. Baš poput ruže daju puno, ali ako ih povrijedite, pazite se njihovog trnja.

 

Za ljubitelje ruža, putovanja i avanture mogu biti način života. Takve ljude očaravaju različite kulture i njihove autentične karakteristike pa oni nikada ne izlaze iz stila i uvijek su u punom cvatu.

 

 

2. Božur

Ove osobe obožavaju stil, lijepu odjeću i imaju gracioznost kao iz nekih prošlih vremena. Često imaju vrlo elegantno vjenčanje i životni stil.

Također, kako se božur uvozi sa svih krajeva svijeta, ove osobe se osjećaju ugodno u bilo kojoj zemlji koju posjećuju.

 

 

3. Magnolija

Magnolija raste samo u svibnju i ona je najstariji poznati cvijet, predivnog mirisa i jedinstvenog izgleda.

Ljudi koji vole ovo cvijeće, vrlo su posebni i otmjeni i često dolaze iz bogate i intelektualne obitelji. Skloni su orijentalnom stilu, mistici i duhovnosti.

 

 

4. Hortenzija

Baš poput boje hortenzije, raspoloženje ovih osoba se mijenja s godišnjim dobima, a ljeto im je omiljeno. Vrlo su osjetljivi i pomalo intenzivni u svojim društvenim krugovima i radnom okruženju.

Također, hortenzije upijaju vodu preko svoje “glave” pa i njihovi ljubitelji obožavaju sve u vezi vode i ljeta.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3