VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

7. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Bujni vodopad

dv1260026

Privučenost užurbanim vodopadom otkriva snažan, strastven i iskren duh. Imate magnetski privlačnu energiju i gdje god da pođete ostavljate vidljiv trag. Vatreni ste, pustolovni i imate djetinju prirodu. Volite se izgubiti – bilo u svojim mislima ili u novoj zemlji – i imate vrlo aktivnu maštu zbog čega ste vrlo kreativni (iako možda samo nekolicina povlaštenih to zna).

 

Iako vas vodi srce i usklađeni ste sa svojim emocijama, uvijek ste hladne glave. Puni ste strasti i volite se smijati pa iako imate sklonosti dramatičnost, imate malo strpljenja za drame u vašim vezama. Romantični ste, uviđajni i uvijek istinoljubivi. Uživate u ljepoti i redu.

 

Budući da ste odabrali bujne vodopade – simbol radosti, slavlja i energije – ubrzo ćete primiti vrlo sretne vijesti, stvari kojima ste se nadali jako dugo. Možda neće doći u obliku u kojem ste očekivali, ali će označiti početak vrlo radosnog poglavlja u vašem životu.

 

 

 

Vijugava rijeka

River Flowing in the Forest Landscape

Privučenost jurećom rijekom otkriva promišljenu, pronicljivu i radoznalu dušu gladnu odgovora. Pronalazite veliko zadovoljstvo u učenju i novih stvari i novim iskustvima. Unatoč tome što volite upoznavati nove ljude, najsretniji ste kada ste sami sa svojim mislima. Volite istraživati svijet oko sebe i osjećate se vrlo povezani s prirodom i Zemljom.

 

Jako volite životinje, kao i one vas. Budući da imate tako blagu, toplu energiju, prijatelji se uvije osjećaju ugodno obratiti vam se kada im treba rame za plakanje.

 

Cijenite svoje veze s ljudima i vrlo ste sentimentalni. Jako vodite računa o stvarima koje posjedujete u svojoj kući i sve radite svim srcem.

 

Budući da vas je privukla vijugava rijeka – simbol razmišljanja, napretka i pokreta – uskoro ćete dobiti priliku proširiti svoje vidike na način koji niste smatrali mogućim. To može doći u obliku putovanja, novog prijateljstva ili neočekivane prilike, ali bez obzira na oblik, to će bit životna promjena na najbolji mogući način. Prigrlite je.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4