VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

VODA kojom ste NAJVIŠE privučeni otkriva TAJNE O VAMA – Pogađa do srži!

7. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Mirni ocean

Caribbean sea and perfect sky

Privučenost mirnim oceanom otkriva vas kao nježnu, utješnu, darežljivu dušu osjetljive prirode. Vrlo ste suosjećajni i topli i žudite za širenjem radosti među onima oko vas. Marljivo radite i cijenite odgovornost ali ništa vam nije draže nego raspustiti kosu i zabaviti se. Vrlo ste empatični i suosjećajni i osjećate sve svim svojim srcem.

 

Pomalo ste zagonetni većini ljudi. Jedna vaša polovica je karizmatična i živahna, dok je druga polovica introvertirana i tiha; ponekad ste pustolovni i voljni istraživati, dok ste u drugom trenutku sretni što ste ostali kod kuće i uživate u tišini. Međutim, jedna stvar je kod vas sigurna: nikada nećete dati obećanje koje ne možete održati i u svemu dajete sve od sebe.

 

 

Odabir mirnog oceana – simbola daljine, promjene i cikličnosti – označava da ćete uskoro krenuti na neko posebno putovanje. Bez obzira radi li se o fizičkom ili duhovnom putovanju, ukazat će vam se prilika za proširenjem vaših vidika i istraživanjem nepoznatih područja osobnosti. Ukoliko prigrlite ovu priliku, vaš život će se transformirati na neočekivan i vrijedan način.

Stranice: 1 2 3 4