Kineski horoskop za MAJ 2018.! Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo!

Kineski horoskop za MAJ 2018.! Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo!

10. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Ako volite živjeti u okvirima drage rutine, svibanj će biti težak mjesec za vas.

 

Kineski horoskop za svibanj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja je počela vladati 5. svibnja 2018. godine.

 

Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvaća poraz, a ovog mjeseca zavladat će njena vatrena energija koja od nas zahtjeva transformaciju i razvoj na svakom polju.

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje potiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite živjeti u okvirima drage rutine, svibanj će biti težak mjesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo.

Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoiscjeljenje i njegovanje kundalini energije – pa je ovo savršen mjesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

 

 

Štakor

Nova, duga ljubav otvara svoja vrata sretnim pripadnicima ovog znaka u najljepšem proljetnom mjesecu. Ne obazirite se na prepreke koje vam negativne osobe prave u prvom dijelu svibnja, samo budite malo pažljiviji nego inače.

Vaša pozicija na poslu je sve jača, ali izbjegavajte nepotrebne rizike. Svibanj će biti vaš mjesec napretka.

 

 

Bivol

Proljetni šarm čini vas jednostavno neodoljivim, ali vi ćete biti oprezniji nego ikad do sad. Znate da nudite otvoreno srce i toplu dušu pa s punim pravom očekujete to isto i od potencijalnog partnera.

Nemojte se iznenaditi ako baš takav nastup donese sreću i susret s osobom koja će svibanj učiniti posebnim. Na poslu se prilagodite promjenama, nagrada će biti adekvatna.

 

 

Tigar

Dragi Tigrovi, ovo je vaš sretan mjesec kad je u pitanju ljubav. Zaljubljenost na prvi pogled pokosit će vas u trenutku, a predat ćete se brže nego što je pametno. Treba vremena da se i duše upoznaju, potrudite se da ga osigurate i partner i vi.

Na profesionalnom planu, napredak je izvjestan, nemojte sami sebi postavljati ograničenja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4