URAN posle 83. godine ULAZI U ZNAK BIKA! Evo kojim znakovima se MENJA PUT SUDBINE

URAN posle 83. godine ULAZI U ZNAK BIKA! Evo kojim znakovima se MENJA PUT SUDBINE

15. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Uran u znaku Bika donosi talase sudbine koje najmanje očekujemo, a evo koje znakove Zodijaka očekuju najveće promene, turbulencije i izazovi!

 

 

Uran je planeta kojoj su potrebne čak 83 godine da prođe svih 12 zodijačkih znakova. Tako je poslednji put ušao u Bika 1934. godine, u njemu je boravio oko sedam godina i označio jedno od najvažnijih razdoblja u novijoj ljudskoj istoriji. Nažalost, ne po dobru. Kakav će nam Uran biti u ovom ciklusu, zavisi od toga koliko smo napredovali u svesti. Revolucionarna planeta ponovno ulazi u zemljani znak i može da napravi revoluciju u svemu što je povezano sa Zemljom, hranom, materijalnim, finansijskim. Na testu će biti i lični i ljubavni vrednosni sistemi, potrudimo se da ovaj put test položimo i na globalnom i na ličnom nivou.

 

Planeta Uran je drugo ime za revoluciju, vizionarstvo i slobodu. Zanimljivo je da je otkriven 1791. godine, dok je boravio u znaku Lava, baš u doba francuske revolucije. Francuska revolucija započela je 1789. i iako ga tada još nismo poznavali, on je “neotkriven” boraveći u Lavu svrgnuo lavovsku francusku monarhiju.

 

Uranovo kruženje oko Sunca (prolazak kroz svih 12 zodijačkih znakova) traje 83,83 godine, okrenut je “na bok”, tačnije: osa rotacije nagnuta mu je čak 98° u odnosu na putanju oko Sunca dok se lagano kotrlja ekvatorom po stazi. Neobičan, poseban, ili uvrnut, kao i znak kojim vlada – Vodolija. Svojeglavi vizionar, revolucionar, naelektrisan, dinamičan, bog ideja, nekonvencionalnog razmišljanja.

Međutim, uvek postoje dve strane novčića. Srešćemo Vodoliju najvećeg humanistu i spasitelja čovečanstva, ali srešćemo i lagano “pomerenog” suseda koji hoda stazom kao Napoleon i kuje sam sa sobom planove o nekoj suludoj revoluciji (a možda i ne suludoj, s Vodolijom se nikada ne zna koliko je ispred svog vremena).

Sve vam ovo govorim da dobijete utisak koliko je Uran nepredvidljiv, te zato ne znamo koji Uran nam dolazi u susret 15. 5. 2018, na dan kada prvi put od 1934. godine (nakon 83,83 godine) ulazi u znak Bika.

 

Nezahvalno je da se nagađa, Uran se – kao ni bilo šta u znaku Vodolije – ne voli ponavljati a ni najaviti, “boluje” od originalnosti. Ako pogledamo u prošlost, 1934. godinu obeležio je Hitlerov Nemački Rajh, za šta ne možemo da okrivimo Uran u Biku, nego čoveka zlih namera, ali napetost izazvana finansijskim (Bik) poteškoćama pokrenula je i Drugi svetski rat.

 

Bik je zemlja, teritorija, pa je tako i u toj simbolici sa masovno pokrenutim naučnim projektima Uran (izumitelj) potpomogao osvajanja. Projekat Menhetn takođe je pokrenut tokom Urana u Biku i prve ideje atomske energije pa kasnije i bombe. Čitav monetarni sistem kakvog danas poznajemo i koristimo stvoren je sa Uranom u Biku nakon velike depresije i pada berze 1929-1939. godine.

 

I sad se monetarni sistem već počeo menjati pojavom kriptovalute. Sigurno je da u znaku Bika Uran donosi inovacije, ali i je moguć i pad monetarnog sistema, bankarskih sistema, nov način baratanja novcem, vrednostima, bankarskih usluga, oslobođenje od imaginarnog novca kojim banke stvaraju profit…

 

Uran je tu da inspiriše

Radi se sa ovim Uranom u Biku i o hrani, o zemlji i domaćim životinjama i našem odnosu prema njima. Mogao bi doneti nov način uzgoja hrane, ekspanziju GMO-a, nove načine laboratorijski “uzgojene” hrane, mesa životinja… Hoće li nam dati scenario ludog naučnika u biogenetičkoj laboratoriji, koji će ili spasiti svet od gladi ili uništiti floru i faunu, to je uvek kao i do sada do čovečanstva i čoveka.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2