MESEČEV horoskop za SVE znake Zodijaka! BIKU, ŠKORPIJI, JARCU i RAKU se ljubavni život MENJA IZ KORENA

MESEČEV horoskop za SVE znake Zodijaka! BIKU, ŠKORPIJI, JARCU i RAKU se ljubavni život MENJA IZ KORENA

17. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Čudesne 4 faze Meseca utiču na ljubavne želje i poslovne planove, a evo šta nam lunarna astrologija predviđa do 15. septembra!

 

 

 

Uz mlad Mesec u Djevici, u raskoši boja, mirisa i topline probuđene prirode i mi možemo postići isti uspeh u svojim životima. Za Bika, Škorpiju, Jarca i Raka obilje života dolazi u obliku ljubavi. Intimna ljubav, roditeljska ljubav ili prijateljstvo učvršćuju osećaj sigurnosti.

 

Ovan, Lav i Strelac su u finansijskom uzletu, ali moraju pronaći više slobodnog vremena kako bi uživali u plodovima svog rada. Ribe i Devica trebaju odmor od svakodnevice.

 

Otputujte negde barem za vikend da biste razbistrili sve nejasnoće koje vas muče. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek nešto planiraju, analiziraju, čitaju, nemirni su i često nervozni. Naučite da je ponekad korisno da ne radite ništa, da se prepustite dokolici, da biste se zaštitili od unutrašnjeg pregrevanja.

 

 

Prva četvrt u Devici 22. septembra, je poput dugačkog popisa malih stvari koje nam mogu život učiniti lakšim, urednijim i zdravijim. Stavimo kočnice pored obavljenih poslova poput: posetiti zubara, frizera, stolara, krojačicu, automehaničara. Pospremiti: radni sto, garažu, kuhinjske ormariće, urediti balkon… Nastavite listu ako bude  potrebno i ne zaboravite da ćete uz ovu produktivnu zemljanu energiju sve to obaviti kao od šale!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2