Brojni PREOKRETI za Bika, oko Lava se SVI OTIMAJU, letnja ROMANSA za Vodoliju.. Evo šta vas sve očekuje u mesecu JUNU!

Brojni PREOKRETI za Bika, oko Lava se SVI OTIMAJU, letnja ROMANSA za Vodoliju.. Evo šta vas sve očekuje u mesecu JUNU!

21. svibnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vladalac vašeg znaka Venera će ovog meseca biti u punoj snazi. 8. juna ćete biti u naponu snage sve zahvaljujući njenom retrogradnom hodu preko Sunca. Inspiracija i instikti će biti posebno naglašeni u ovom periodu.

 

 

Pomenuti retrogradni hod znači da ćete se vraćati na neke stare priče koje su se desile nekoliko meseci ranije. Najbolja preporuka je da se prilagodite događajima, a ne da pokušavate da promenite njihov tok, jer u tome sigurno nećete uspeti.

Ovo je period za dušu, a ne um. Bićete posebno osetljivi, preispitivaćete neka ključna pitanja svog života, pokušavajući da nađete smisao i pravi put. Dozvolite sebi da budete zamišljeni i introspektivni.

 

 

Mnoge stvari u vašem životu su bile nekako pod znakom pitanja, nedovršene i u magli. I to je u redu. Dobra vest je da će mnogo što šta postati jasnije u narednom periodu.

Pročitajte i  LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018: Rak uživa sa partnerom, platonska ljubav za Bika, haotičan mesec za Škorpiju

Krajem meseca kada Venera iz svog retrogradnog hoda pređe u progresivni, karijera će postati fokus vašeg interesovanja.

Mali mesečni horoskop za jun 2018

ŠKORPIJA

 

Bićete puni energije u mesecu junu, što će vam itekako prijati. Bićete poletni, puni želje za akcijom, zato dobro razmislite u kom smeru ćete svu tu energiju usmeriti, jer ovaj je mesec ,,dušu dao” za promene! Zato sedite i postavite sebi pitanje – Kakvu verziju sebe želim? Koja je najbolja verzija mene? Kada dođete do odgovora krenite ka njegovom ostvarenju.

 

 

Bićete optimistični po svim pitanjima, a prijatelji će vas gledati potpuno novim očima. Ovo može biti mesec dubokog prosvetljenja po nekim pitanjima. Ako čeznete za nekim konkretnim promenama, ovo je mesec kada treba da krenete u njihovo ostvarivanje. Slušajte svoje unutrašnje biće.

 

Napravite balans zabave i uma i bićete u savršenom skladu tokom meseca juna.

 

.

STRELAC

Sjajne vesti. Dobroćudni Jupiter će se zadržati u vašoj kući karijere sve do septembra. Isceliteljski asteroid Hiron zauzeo je vašu kuću talenata i novca. Spiritualni Neptun se smestio u 3. kuću uma. Kreće krešendo koji će svoj vrhunac imati krajem godine.

 

Mesec jun je pravo vreme da uklonite sve prepreke i sve ono što blokira vaš optimizam i samopouzdanje, pa ćete krenuti laki i puni energije ka fantastičnim stvarima koje vas tek čekaju. Osećajnost i strast će biti u zatišju, ali um i razum će posebno dominirati tokom juna.

 

Neki prijatelji će vas možda razočarati, ali to treba samo da vam bude lekcija da se uzdate isključivo u svoje snage, kojih svakako ne manjkate. Priuštite sebi odmor i neki vid relaksacije u ovom mesecu, jer će vam zaista mnogo značiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4