Izaberite JEDAN od ovih SIMBOLA i otkrit ćemo VAŠ NAJVEĆI STRAH!

Izaberite JEDAN od ovih SIMBOLA i otkrit ćemo VAŠ NAJVEĆI STRAH!

21. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Svi imamo slične strahove, ali neki od naših strahova igraju veću ulogu u našem životu.

Iako možda imate ideju o tome što je vaš najveći strah, šamani vjeruju da simboli imaju moć otkriti što vaša podsvijest razmišlja.

 

 

Gledajući ovu sliku, koji vam simbol najviše upada u oči? Je li to bilo oko na vrhu lijevo? Kotačić u gornjem desnom kutu? Cvijet lotosa na dnu lijevo? Ili grane stabla na dnu desno?

Slijedite svoj prvi osjećaj, a zatim čitajte dalje kako biste otkrili svoj najveći strah i način na koji se možete uhvatiti u koštac s njim.

 

 

Oko

Način na koji vas drugi vide utječe na to kako živite svoj život. Iako imate sposobnost povezivanja s ljudima, stalno vas brine način na koji vas prosuđuju i doživljavaju.

Bojite se da ljudi propituju ono što radite u svom životu, što vas sprječava da živite u svom punom potencijalu, piše Gostica.

Najbolje što možete učiniti je raditi na svom samopouzdanju. Kao član društva, lako je biti zabrinut zbog načina na koji nas vide drugi, ali moramo ostati vjerni i sami sebi.

 

 

 

Kotač

Bojite se stagnacije. Život ne znači samo postojati i ponavljati istu stvar, ali vi niste sigurni kako bi trebali živjeti život.

Želite da se svaki dan izgleda kao odmor, da ne morate raditi do smrti s dvotjednom godišnjom stankom.

Ako se osjećate ovako, vrijeme je da steknete jasnoću. Što želite najviše u životu? Što vas čini sretnim? Izvažite prednosti i nedostatke i krenite naprijed.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2