DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

DEVICA I VODOLIJA! Nove snažne EMOCIJE i otkrivanje VELIKE TAJNE… Mesečni horoskop za JUN!

24. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Devica – mesečni horoskop za jun 2018.

 

devica

Posao:

Drage Device,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 1. juna trigon sa Marsom. Bićete efikasni u pružanju raznih vidova poslovnih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom servisiranja, kao što je servis kompjutera, kućnih apatara ili automobila. Uvećaćae vam se promet mušterija, što će vam doneti dobitke. Očekuje vas poboljšana saradnja sa poslovnim partnerima, a napredak ćete ostvariti i ako se bavite oblastima saobraćaja, komunikacija i javnim poslovima. Na teškoće ćete nailaziti u oblasti platnog prometa. Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom 6. juna, a sledeći dan će i Sunce biti u kvadratu sa Neptunom, što vas upozorava da pazite da ne napravite grešku ili da se ne uvučete u spletke i poslovanje sa sumnjivim ljudima. Takođe, budite pažljivi u javnim nastupima i na javnim mestima kako ne biste zbog jednog nepromišljenog poteza postali predmet ogovaranje jer bi to naštetilo vašem ugledu. 12. jula Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje saradnika. Započećete novu saradnju, a posebno će vam biti povoljna saradnja sa privatnim preduzećima.

 

Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom 16. juna, što vas upozorava da izbegavate bilo kakve poslovne rizike, a posebno rizične investicije i finansijske mahinacije. 18. juna će Neptun krenuti retogradno i dovešće vas u situaciju da preuzmete na sebe deo obaveza koje jedan vaš poslovni partner neće moći da ispuni. Ako se bavite oblastima komunikacija očekuju vas otežani pregovori zbog kvadrata Venere sa Jupiterom. mars će krenuti retogradno 26. juna i doneće vam zastoje u oblasti poslovnih usluga. Saradnja sa kolegama na poslu i odnosi sa nadređenima neće funkcionisati dobro i osećaćete napetosti. Na polju novca ćete imati zadovoljavajuće stanje ali pod uslovom da ne ulazite u nova i veća zaduženja.

 

Nezaposlene Device su se u prethodnom periodu dobro pripremale i pokrile sve konkurse, tako da će ovog meseca imati velike šanse da dobiju nov i stalan posao.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Očekuju vas promenljivi odnosi sa partnerom. Na početku juna ćete biti romantični, nežni i pažljivi i nastojaćete da ugodite voljenoj osobi. Već nakon 6. juna nailazićete na teškoće u vidu tajni koje ćete saznati, a partner će se prema vama ponašati nekorektno. Doći će do ozbiljnih tenzija u vašem odnosu. Neophodno je da pristupite hladne glave rešavanju.

 

U drugoj polovini juna ćete uspeti da se uskladite sa partnerom oko najvažnijih pitanja u vašem odnosu. nakon toga će biti neophodno da se ozbiljno usmerite na rešavanje onoga što je duže vreme bilo zapostavljeno i što je dovelo do nesklada. To vam neće biti lako. Samo uz dobru volju i strpljenje ćete postići napredak. Budite iskreni jedno prema drugome.

 

 

Ako ste slobodni:

Zainteresovani ste za jednu osobu sa kojom biste želeli da uđete u ozbiljnu vezu. Primetili ste da je i ta osoba zainteresovana za vas, da vas bolje upozna. Počećete da se viđate i izlazite. U početku ćete imati pozitivan utisak prema vašoj simpatiji ali ćete kako vreme bude prolazilo oboje početi da komplikujete. Vi ćete biti skloni da sitničarite, po vašem starom običaju. Vaša simpatija će biti ćutljiva i zatvorena. To će dovesti u pitanje mogućnost započinjanja emotivne veze.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3