ŽIVOT IM SE MENJA IZ KORENA! Sunce u Blizancima za OVA 3 znaka znači VELIKU SREĆU

ŽIVOT IM SE MENJA IZ KORENA! Sunce u Blizancima za OVA 3 znaka znači VELIKU SREĆU

24. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Recite “da” promenama! Ako pripadate jednom od ova 3 znaka, imate razloga da pristanete na sve…

 

 

Od početka vladavine Blizanaca, 20. maja 2018. godine, sva letargija napušta nas pod snažnim dejstvom Sunca u ovom znaku, piše Lovesensa.

 

Kao da je zapeta magična strela, život iznenada postaje življi, a svetlost svetlija, odjednom smo spremniji da naučimo nešto novo, da se povežemo s drugima, da izrazimo svoja najdublja osećanja i kažemo ono što smo dugo krili u sebi.

 

U ovom talasu nove energije posebno dobro će se osećati tri znaka horoskopa!

 

 

RAK

Rak je osnažen ulaskom Venere, planete ljubavi i romanse u njegov znak. Snaga želja koje u vama plamte, dragi Rakovi, isijava iz vas magnetskom privlačnošću pa ne treba da vas čudi mnoštvo poziva za izlazak, susret, zajednički rad… da li vam se to smeši ljubav ili novo prijateljstvo? Nije to pitanje koje treba da vas muči u prvoj nedelji vladavine Blizanaca.

Sa Suncem koje obasjava vašu kuću duhovnosti, vi uživate u zen energiji. Vaš osmeh će osvetliti svaki dan! Trigon Jupitera i Neptuna donosi turbulencije, ali i one će vam predstavljati dodatni izazov i podstrek.

 

 

Recite “da” svakoj novoj ideji – testirajte promenu, sigurno je da će vam se dopasti više nego što ste se i sami nadali.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3