LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

LAV I VAGA! Ljubomora i razočarenje, jedan put i novi početak… Mesečni horoskop za JUN!

26. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Lav – mesečni horoskop za jun 2018.

lav

Posao:

Dragi Lavovi,
U prvoj dekadi juna, posebno na samom početku meseca, očekuje vas uspeh u poslovima koji su povezani sa zdravstvom, farmacijom i službama za pomoć drugima, kao što je socijalna služba i slično. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi trigon sa Jupiterom i Neptunom. Ako je vaš posao povezan sa agencijama za nekretnine, turizam ili knjigovodstvo, ostvarićete napredak i dobitke. S drige strane, ako vaš posao obuhvata razne vrste usluga, posebno finansijske, kao i servisne, budite pažljivi jer ćete na tim poljima nailaziti na teškoće i prepreke koje bi mogle da dovode do zastoja i gubitaka. Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom 6. i 7 . juna, što vas upozorava da se čuvate prevare i krađe. Izbegavajte manipulacije, nekorektne i nelegalne poteze na polju novca i pazite da vi sami ne budete žrtva nečije prevare. 12. juna će Merkur ući u znak Raka i vaše polje tajni. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji će imati važnosti za vaš napredak u karijeri. Oslonite se na vaš osećaj i intuiciju jer ćete tako biti u prednosti i bliže uspehu.

 

Venera će 13. juna ući u vaš znak i sredinom meseca će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla. To vam je signal da ne započinjete sa razradom novih i neisprobanih metoda rada. Držite se onoga u čemu imate najviše iskustva. 21. juna će Venera praviti opoziciju sa Marsom što će vam doneti raskid saradnje sa jednim poslovnim partnerom, a to bi moglo da vam nanese štetu u vidu zastoja i finansijskih gubitaka. Pokušajte da rešite problem nalaženjem kompromisa i da zadržite saradnju. Mars će 26. juna krenuti retrogradno, što će vam dati mogućnost da obnovite neke partnerske i saradničke odnose. Na polju novca imaćete promenljivu situaciju. Izbegavajte zaduživanja.

 

Nezaposleni Lavovi će biti snalažljivi i iskoristiće svoje veze i poznanstva kako bi lakše došli do posla. Imaće šanse da dobiju posao u struci.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem 6. juna, što će vama i vašem partneru omogućiti da unesete nešto novo u vašu vezu, nova interesovanja, a moguća su i nova poznanstva. Više nego obično ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti oko zajedničkih finansija ali će vam veći deo meseca biti povoljan za sklad u vezi.

U trećoj dekadi juna Venera će praviti opoziciju sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i braka što će prouzrokovati nesuglasice, ljubomoru, posesivnost, a moguće su i ozbiljne svađe sa partnerom. Neophodan vam je kompromis. 26. juna će Mars krenuti retrogradno. Potrudite se da rešite stavke oko kojih ne možete da se složite.

 

 

Ako ste slobodni:

Početak juna vam donosi novo poznanstvo i zaljubljenost. Očaraće vas osoba koja će vam delovati kao srodna duša i idealni partner, zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom i Neptunom. Bićete skloni da idealizujete tu osobu, što će se pokazati kao greška. U trećoj dekadi će vaša simpatija pokazati svoje negativne strane i to baš kada budete započeli romansu. Ljubomora i potreba da kontroliše svaki vaš pokret navešće vas da razmislite da li ćete nastaviti vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3