JARAC I RAK! Nova ljubav, nove EMOCIJE i jedno VELIKO IZNENAĐENJE… Mesečni horoskop za JUN!

JARAC I RAK! Nova ljubav, nove EMOCIJE i jedno VELIKO IZNENAĐENJE… Mesečni horoskop za JUN!

27. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Rak – mesečni horoskop za jun 2018.

rak

Posao:

Dragi Rakovi,
Početkom meseca, 1. juna, Merkur pravi trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Očekuje vas uspeh u dogovorima sa saradnicima kojima ćete predstaviti i nove planove za naredni poslovni period. 6. juna Merkur pravi konjunkciju sa Suncem što će vam doneti uspeh u tajnim pregovorima oko jednog važnog projekta koji će biti značajan za vašu karijeru. U isto vreme ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Izbegavajte da poslujete sa osobama koje su sklone nezakonitim radnjama. 12. juna Merkur ulazi u vaš znak i pojačava vaš osećaj za planiranje, organizaciju i smisao za detalje. Ostvarićete uspeh u trgovini prehrambenim proizvodima i u trgovini nekretninama. 16. juna će Merkur praviti opoziciju sa Saturnom. Moglo bi da dođe do prekida saradnje sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom zbog sukoba interesa. 21. juna Sunce će ući u vaš znak i doprineće jačanju vašeg autoriteta. uspećete da se istaknete u svemu što zahteva vaš lični nastup i rukovodeće sposobnosti.

 

Venera će u isto vreme praviti opoziciju sa Marsom, što će se nepovoljno odraziti na vaše finansije i platni promet. Prekid jednog poslovnog odnosa i partnerstva doneće vam finansijske pritiske koji mogu izazvati gubitke. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom 25. juna i bićete skloni da se upuštate u rizična ulaganja i transakcije, kao i zaduživanja, što bi bilo mudro da ne činite jer se možete uplesti u komplikovane novčane situacije. Odmah potom Mars koji vlada vapim poljem posla kreće retrogradno i donosi vam zastoje. Bićete primorani da se posvetite prioritetnim zadacima, a sve drugo da odložite. Ulazak Merkura u znak Lava i vaše polje novca 29. juna, pomoći će vam u rešavanju finansijskih teškoća.

 

Nezaposleni Rakovi će uspeti da se dobro pokažu potencijalnim poslodavcima i da se izbore za novo radno mesto najviše šansi imaju u sektoru računovodstva i finansija.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna vam je pogodna za sve vrste zabavnih aktivnosti sa voljenom osobom, kao i za odlazak na zajedničko putovanje. Imaćete inicijativu i umećete da svog partnera učinite srećnim tako što ćete više vremena provoditi zajedno. Kako znate šta vaš partner želi, ispunićete mu i jednu veliku želju. To će vaš odnos ojačati i učvrstiti poverenje.

 

Merkur će 16. juna praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će dovesti do otežane komunikacije između vas i vašeg partnera, kao i do nerazumevanja. nećete moći da se složite oko važnih zajedničkih stvari. Kako biste izbegli da se vaš odnos zakomplikuje neophodno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje.

 

 

Ako ste slobodni:

Venera na početku juna pravi trigon sa Jupiterom i neptunom i donosi vam više od jedne prilike za zaljubljivanje. Potrebno je da pažljivo birate jer će vam trebati dosta strpljenja, taktičnost, a iznad svega lepi maniri i mudrost kako biste privukli pažnju osobe koju izaberete od nekolicine aktuelnih kandidata za emotivnu vezu. Više puta ćete se naći u situaciji da ćete počeleti da odustanete ali će vam upornost doneti očekivane rezultate. Biće vam potrebno da se prilagodite drugoj osobi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3