Vagi se život MENJA IZ KORENA, Vodolija pred BRAKOM, Blizanci ponovo ljube STARU LJUBAV… Evo šta vam donosi JUN U LJUBAVI!

Vagi se život MENJA IZ KORENA, Vodolija pred BRAKOM, Blizanci ponovo ljube STARU LJUBAV… Evo šta vam donosi JUN U LJUBAVI!

30. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Sunce prolazi kroz Blizance, do 21. juna 2018. godine, u društvu Merkura, vladara Blizanaca. Donosi znatiželju, svestranost i nove ideje, ali idealizovanje i loše procene mogu doneti puno zbrke.

 

 

U ovom periodu značajan je i trigon između retrogradnog Jupitera i Neptuna, kao i kvadrat između Neptuna i Sunce – Merkur dvojca. Zbog ovakvog planetarnog sklopa mogli biste imati prevelika očekivanja i lako se zavarati, piše Tarot-horoskop. Nije loša stvar slediti velike snove i otkriti sjajne ambicije, ali ipak se praktična rešenja moraju staviti na prvo mesto kako bi njihova realizacija bila moguća. S retrogradnim Saturnom iz Jarca to neće biti u potpunosti lagano, ali razvoj dugoročnih projekata koristiće u ovakvim okolnostima.

 

Do 14. juna Venera se kreće kroz strastvenog Lava i stimuliše žeđ za pustolovinama, flertovima, romantikom i zaigranošću. S lakoćom ćemo izražavati svoju kreativnost, ali s druge strane taština i egoizam mogu preuzeti ulogu.

 

U poslednjoj dekadi juna 2018. godine Venera se susreće s Uranom i Jupiterom u kvadratu i pravi opoziciju s Marsom. To znači da u ljubavnom životu možemo očekivati nagle preokrete i nemir.

 

Niz zbunjujućih okolnosti je pred nama, one u kojima se neće moći razaznati radi li se o prijateljstvu ili ljubavi, zatim opsesivne ljubavi i vezane za prevelike troškove za novčanik. U ovom periodu izbegavajte finansijska nagađanja, trenutne pobude i šopinge samo zbog imidža. Pazite i kod internet transakcija, zatim na stranicama za upoznavanje, internet veza i slično.

 

Od 27. juna 2018. godine retrogradni Mars ulazi u Vodoliju što znači da morate odložiti sklapanje novih partnerstva, nove veze ili projekte. Ovo je dobar period da se osvrnete iza sebe, proučite strategije i dovršite ono što ste pre započeli. Povoljan je period i za grupne projekte, prijateljstva i slično.

 

 

 

OVAN

Venera, vladar kuće veza Ovna je vrlo aktivna tokom juna 2018. godine i obećava zanimljiva iznenađenja i izazove u ljubavnom životu. Puno toga neće biti onako kako ste zamišljali i najbolje je da budete strpljivi i taktični, jer u drugom delu meseca glavnu ulogu može preuzeti ego i tako stati na put i najlepšim ljubavnim pričama. Prvih dana juna bićete romantičnog raspoloženja i na jako lep način ćete pokazivati ljubav voljenoj osobi. Poželećete zajednički život. Ovnovi u dužim vezama i braku više će vremena posvetiti uređenju doma. Neki Ovnovi mogu osetiti pritisak od strane voljene osobe zbog nečeg što zapravo ne žele da učine ili da se obavežu.

 

 

Venera ulazi u kuću ljubavi Ovna 14. juna 2018. godine i pravi izazovan aspekt s Marsom, vladarem Ovna i s Uranom. Žudnja za slobodom i ushićenje mogu doseći vrtoglave visine. Kod parova koji su duže u vezi na nestabilnim temeljima može doći do sukoba, posebno u periodu 14. – 16. i 20. – 22. Ovnovi koji nisu u vezi mogu se naći u zbunjujućim i izazovnim situacijama, u kojima neće moći razaznati radi li se o ljubavi ili prijateljstvu. S druge strane, uzbudljiva igra mačke i miša može se odigravati između vas i nekoga iz vaše okoline ko ne želi da se odmah razotkrije.

 

 

 

BIK

Već početkom juna 2018. godine dobijaćete puno pažnje od potencijalnih partnera i ako ste sami, trebalo bi da lako nađete novu ljubav, barem privremeno ako ne na duže staze. Nemojte planirati dugoročno nego uživajte u trenutku dok traje. Bikovi koji su u vezama uživaće u harmoničnom odnosu s voljenom osobom, ali glavni problem bi mogla da bude posesivnost, posebno u periodu od 5. do 7. juna. Merkur, planeta ljubavi Bika, prolazi vašom 3. kućom 12. juna 2018. godine.

 

To je povoljan period za izražavanje osećanja, za govor srca srcu. To je vreme za produbljivanje odnosa i za ulazak u nove veze ako niste u vezi. Venera, vladar Bika, ulazi u romantičnog i strastvenog Lava i 4. kuću Bika, kuću porodice i doma. Potreba za kućnim ugođajem je snažna, ali nećete imati dovoljno vremena jer će vam karijera biti na prvom mestu. Mars, jedan od vladara Bikove kuće veza, kreće retrogradno 27. juna 2018. godine i tada nemojte donositi važne odluke kao što su ulazak u brak ili razvod braka. Nemojte pokušati da pogurate stvari u smeru u kojem biste želeli da idu jer su na takav način jako slabi izgledi da se to ostvari. Ovo je povoljan period da se neke stvari razjasne, da se vidi gde se pogrešilo i šta može da se  učini da bi situacija bila bolja.

 

 

 

BLIZANCI

Merkur, vladar Blizanaca, je u Blizancima do 12. juna 2018. godine, što znači da ste okupirani vlastitim željama i manje usmereni prema željama partnera. Do 21. juna u Blizancima boravi i Sunce. Sunce jača vašu potrebu da se istaknete, da se vaše ideje čuju, dok istovremeno nećete imati sluha za ono što drugi govore. To može narušiti odnose. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, je u harmoničnim aspektima u prva tri dana u mesecu, a nakon toga se suočava s opozicijama s Plutonom i Marsom i kvadratima s Uranom i Jupiterom.

 

 

Neće vam biti dosadno, a intenzitet nekih odnosa oboriće vas s nogu ili aktivirati stare strahove povezane s nezavisnošću, slobodom kretanja i slično. Kroz prve dve dekade juna neki Blizanci će razmisliti o planovima vezano za budućnost, možda čak vezano za brak ili razvod. U ovom periodu nećete baš biti raspoloženi za vezanje i obaveze. Najvažnije teme u ljubavnom životu Blizanaca u ovom periodu su: novac, upravljanje zajedničkim sredstvima, izbegavanje obaveza, uglavnom onih manjih, svakodnevnih. Ako tražite novu ljubav, mogli biste je pronaći u drugoj polovini meseca, posve neočekivano, na primer kada posećujete rodbinu ili društvo iz škole. Nije isključeno ni da se ponovno zaljubite u bivšu ljubav.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4