Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

Njihova ljubav je VELIKA I VEČNA… 10 horoskopskih parova koji su APSOLUTNO SAVRŠEN SPOJ

31. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Horoskopski znaci imaju značajan uticaj na naš svakodnevni život. Verovali ili ne u astrologiju, svako od nas je barem jednom u životu otvorio novine na stranici sa horoskopom. Svaki znak ima svoje osobine, sopstvene snage i slabosti, stvari koje voli i ne voli. Astrologija igra značajnu ulogu u pronalaženju partnera jer vam daje uvid u tuđu ličnost. Pogledajte šta zvezde kažu – koji se znaci savršeno poklapaju.

#1

Foto: meowgag.com
Lav predstavlja vatru. Oni su neustrašivi i samouvereni. Rođeni su za vođu. Vage su miroljubive, kooperativne i pravedne. Lav i Vaga su savršen primer suprotnosti koje se privlače. Lav voli one koji znaju da se zauzmu za sebe i ne plaše se da iskažu svoje mišljenje. Vaga je ljubazna i lako će učiniti ono što Lav traži. Stoga, oni dele sinergiju u kojoj Vaga pruža smirenost neuravnoteženoj energiji Lava. Oni stvaraju ravnotežu u kojoj svako podjednako izražava svoje misli i savršeno se razumeju.

#2

Foto: meowgag.com
Blizance i Vagu povezuje isti element – vazduh. Vazduh predstavlja intelektualne znake. Harmonične Vage unose smirenost u vezu. Blizanci imaju slične osobine, samo su glasniji i duhovitiji. Blizanci će ići izokola kako bi dokazali svoje gledište, a Vaga će izbegavati svađe ćuteći. Stoga, stvaraju hramoniju u vezi nadoknađujući slabosti onog drugog.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4