PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU DO KRAJA MJESECA! Slijedi nam period NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA, ali i nekih BOLNIH prekida s PROŠLOSTI…

PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU DO KRAJA MJESECA! Slijedi nam period NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA, ali i nekih BOLNIH prekida s PROŠLOSTI…

2. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Tranzitna Venera u Raku u idućim danima tvorit će aspekte trigona s retrogradnim Jupiterom u Škorpionu, ali i s Neptunom u Ribama. Postoji li ljepše tlo za nove ljubavi, za nove emocije, možda s nekim tko je već prisutan u našim životima, ali možda i s nekim novim.

 

 

Venera će biti i u aspektu opozicije s retrogradnim Plutonom u Jarcu pa predavanje emociji neće biti lako onima koji od nje bježe. Slijedi nam period najljepših ljubavnih priča, ali i nekih bolnih prekida s prošlošću. Koliko pružamo, toliko nam se i vraća. Dar ljubavi je poput ogledala.

 

 

Podznak Ovan

Mnogo će se pričati u narednom periodu. Međutim, iako ćete biti okruženi mnoštvom ljudi, malo ćete otkriti o sebi, o svojim planovima, ali i o svojim emocijama. Obiteljska situacija se popravlja, mada će se o nekim stvarima iz ne tako davne prošlosti ipak pričati.

 

Pokušat ćete zaržati u tajnosti svoje planove i želje. Pripazite na prehranu u narednom periodu, neke namirnice će vam smetati.

 

 

Podznak Bik

Financijska situacija se popravlja i to vas posebno raduje. Nekoga očekuje kraći put s voljenom osobom. Lijepo ćete se provesti, odmorit ćete se i uživati u zajedničkom vremenu. Imat ćete više vremena za prijatelje i češće ćete ih viđati.

 

Pazite samo da ne zapostavite neke poslovne obaveze, jer ćete biti pomalo zaboravni.

 

 

Podznak Blizanci

Čini vam se kako je ovo vaše vrijeme. Kao da ste upleteni u sve priče. I u one povoljne po vas, ali i u one koje vam ne imponiraju mnogo. Međutim, nećete se previše živcirati oko toga.

 

Pokušat ćete na poslu pružiti svoj maksimum i dokazati da ste s razlogom tu gdje jeste. Pokušajte ne trošiti previše u narednim danima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4