MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

11. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka dok je mlad Mesec u Blizancima će se naći u pravom raskoraku sami sa sobom. Energija koju ova astrološka promena nosi sa sobom će vas gurati napred, da nešto preduzmete, promenite, doprinesete, ali sa druge strane vaša melanholična priroda će uticati na to da se unapred osetite obeshrabljenima.

Važno je da iskoristite svu svoju snagu uma da potisnete tu vrstu pesimizma, kojoj ste često skloni – pravo je vreme da se trgnete, jer ako to sad učinite, druga polovina godine bi mogla biti i više nego uspešna za vas.

Šta vas čeka u prvoj polovini juna?
ŠTA VAS ČEKA U PRVOJ POLOVINI JUNA?FOTO: PROFIMEDIA

Lav

Možda znak koji će najviše prosperirati ovim ulaskom mladog Meseca u znak Blizanaca 13. juna. I ovo se odnosi bukvalno na sve aspekte vašeg života – poslovne, ljubavne, porodične. Ipak, sve to bi moglo da vam izmakne ukoliko se više fokusirate na šepurenje i hvalisanje nego na sam rad.

Sredina juna je pravo vreme da budete vredni, a posebno se savetuje da okončate sve svoje projekte koje ste započeli, a koji su nedovršeni, jer vam sa njima garantovano sledi uspeh! Osim toga, topla preporuka jeste da se odlučite i na finansijska ulaganja, jer će vam i ona sigurno doneti dobit.

 

 

 

Devica

Devicama neće biti lako, jer će mlad Mesec u Bliazancima još više motivisati njihovu marljivu prirodu na rad, rad, i samo rad. Ne kažemo da se to neće isplatiti, ali ukoliko ne budete napravili neki balans i ustanovili prioritete, vi ćete iz svega ovoga izaći slomljeni i nećete imati snage ni da se radujete svojim uspesima.

Zato, polako, jedno po jedno i bićete zadovoljni. Osim toga, slobodno možete da računate i na pomoć prijatelja – priznajte sebi da niste svemogući.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4