MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

MLAD MESEC U BLIZANCIMA do 13. JUNA napraviće DŽUMBUS u životu Ovna, a JEDAN ZNAK imaće NAJBOLJI PERIOD u ŽIVOTU

11. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Jaki Jarčevi uvek izdrže sve pritiske, i nikad neće da priznaju da im nešto teško pada. Ipak, vrlo je moguće da će sad posustati. Pred vama je period pojačane nervoze, sukobljavanja sa drugima na verbalnom nivou, a mogući su čak i manji zdravstveni problemi poput glavobolje. Sve u svemu, ništa od toga u principu ne možete sprečiti, jer je jednostavno takav period, ali imajte na umu da je to samo trenutno i kratkotrajno, i da će se sve brzo vratiti u normalu, bez nekih ozbiljnijih posledica.

 

 

Vodolija

Poletne Vodolije će u ovom periodu biti poprilično srećne i bezbrižne. Na poslu se neće dešavati ništa što bi moglo da naruši vaš mir i spokoj, slede vam prijatna druženja sa dragim i bliskim osobama, a i na polju ljubavi sve će biti u najboljem redu.

Ako planirate decu i radite na tome, ovo bi mogao biti u tom smislu plodonosan period za vas i vašu voljenu osobu.

 

 

 

Ribe

Ribama sledi period prepun izdataka i troškova. Taman kada pomislite da ste sve podmirili, pojaviće se novi troškovi od kojih će vas zaboleti glava. Moguće su i brige oko roditelja pogotovo ako su stariji i bolešljivi.

Savet je da pokušate da se smirite, i da ne dozvolite da reagujete u određenim situacijama impulsivno, jer će vam posle biti žao zbog reči koje ste izgovorili. Ovaj buran period za vas prestaje 28. juna kada je pun Mesec.

 

 

 

Mogu ja to sama

Stranice: 1 2 3 4