DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. jun: Devici se sprema nešto posebno, Strelac mora doneti odluku, Blizance očekuju prelepi trenuci…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. jun: Devici se sprema nešto posebno, Strelac mora doneti odluku, Blizance očekuju prelepi trenuci…

17. lipnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Zvezde vam danas savetuju da poslušate svog partnera umesto što konstantno pričate, iznosite svoje stavove, diktirate svoja pravila i verzije kako bi stvari trebale da izgledaju. U suprotnom, nemojte se iznenaditi ako vaš partner bude nezadovoljan i počne da se udaljava od vas. Morate naučiti da balansirate.
BIK
Ako vaš partner i vi želite da ostvarite određene rezultate ili poboljšate odnose u vezi, moraćete da radite kao tim. Razgovarajte više, dogovarajte se oko toga šta je čije zaduženje. Ovo što je najvažnije je da imate razumevanja prema mađusobnim razlikama u karakteru, željama i ciljavima. Tako ćete izaći kao pobednici.
BLIZANAC
Danas vam zvezde donose sjajnu mogućnost da zaista prevazićete razlike koje vaš partner i vi imate i da produbite i poboljšate vaš međusobni odnos. Slagaćete se zaista sjajno. Radujte se i slavite sve ono što vas drži zajedno, sve lepe momente i emocije i kao i ljubav koji umate. Najbolje je da odete negde na kolače ili na neki drugi način proslavite svoju ljubav. Oboje zaslužujete to.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4