OVAN – mesečni horoskop za JUL! Zanimljivo putovanje i NOVA ljubav na pomolu…

OVAN – mesečni horoskop za JUL! Zanimljivo putovanje i NOVA ljubav na pomolu…

19. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan – mesečni horoskop za jul 2018.

ovan

Posao:

Dragi Ovnovi,
Prva dekada jula zahtevaće od vas prilagođavanje raznim okolnostima. Najviše od svega će vam trebati spremnost na kompromis. 5. jula će Merkur praviti opoziciju sa Marsom koji će prolaziti kroz vaše polje saradnika i koji će se kretati retrogradno. Bićete primorani da konačno rešite digo odlagana sporna pitanja u vezi jedne saradnje. Rezultat toga može da bude i raskid saradnje, što neće biti baš prijatno za vaše finansije neko vreme.

 

Ovo će biti pojačano kvadratom Merkura sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje platnog prometa. Izbegavajte da ulazite u nepotrebne rizike, naročito 9. jula. U drugoj dekadi meseca 10. jula, Venera ulazi u znak Device i u vaše polje usluga, dok Jupiter izlazi iz retrogradnog hoda. To će se povoljno odraziti na vaše finansije. S druge strane, kako je Devica znak gde je Venera slaba, biće vam potrebno više napora da iskristite povoljnije šanse na polju novca. 12. jula će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere i doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Prepreke će biti prisutne na polju dugoročnih projekata.

 

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da uspešno prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u razvoju vaših planova. Učvrstićete vaše pozicije i ostvarićete stabilniju saradnju sa radnim kolegama. U trećoj dekadi meseca, 22. jula, Venera će praviti sekstil sa Jupiterom i Sunce će ući u znak lava.

 

Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke i znatno poopravite finansijsko stanje. Vaša kreativnost i rukovodeće sposobnosti će vam otvoriti nove šanse za uspon u karijeri. 26. jula će Merkur krenuti retogradno. Po svaku cenu izbegavajte finansijske i poslovne mahinacije i rizike. Venerin trigon sa Plutonom će vam krajem jula doneti podršku od strane moćnih osoba na visokom položaju.

 

Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima poslovnih usluga ili u oblastima zdravstva.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Iskoristite što bolje možete prvu deladu jula da sa partnerom otputujete na odmor ili da nađete više vremena za zajedničku zabavu. 10. jula će Venera koja vlada vašim poljem ljubavi da uđe u znak Device. Vaš partner će biti sklon sitničavosti i sumnjičavosti, ali će imati i neke nove ideje za koje će mu trebati vaša podrška. Bićete voljni da mu pružite podršku.

 

Sredinom jula će Venera praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti više sklada i stabilnosti u vašoj emotivnoj vezi. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan zajednički cilj i da uvećate zajednički bužet. S druge strane, po svaku cenu izbegavajte da bilo šta skrivate od partnera. Opozicija Venera sa Neptunom može dovesti do ozbiljnog nesklada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2