DANAS JE NAJDUŽI DAN U GODINI! Evo šta vašem znaku donosi POČETAK LETA

DANAS JE NAJDUŽI DAN U GODINI! Evo šta vašem znaku donosi POČETAK LETA

21. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ljetni solsticij svakom znaku zodijaka predstavlja nešto drugo. Evo što vas čeka u najdužem danu u godini.

 

Ovan

Na sjevernoj hemisferi, 21. lipnja bit će najduži dan u godini – ljetni solsticij. (To je najkraći dan na južnoj hemisferi.) Znakove zodijaka u zapadnoj astrologiji određuje položaj sunca na dan rođenja, što znači da je solsticij važan događaj.

 

Prema astrologu i Tao majstoru Sharon Smith, taj dan će biti vrlo dobar za Ovnove. “Ljetni solsticij utječe na vašu solarnu četvrtu kuću,” kaže Smith, “pa je povoljan za obiteljsko okupljanje ili projekt za poboljšanje doma.”

 

 

 

Bik

Za Bika nije samo ljetni solsticij događaj koji je ove godine značajan, već je to položaj planete Uran, objašnjava Smith: “Uran, planet iznenadne promjene i uzbuđenja, ušao je u Bika 15. svibnja, nakon što je sedam godina bio u Ovnu, piše Reader’s Digest.

 

Ako vaš rođendan pada između 20. i 23. travnja, imate električnu auru oko sebe, a uzbuđenje i promjene su u zraku. “Ovaj je događaj rijedak i trebao bi povećati vašu produktivnost.“

 

 

 

Blizanci

Blizanci će biti vrlo praktični tijekom ljetnog solsticija. “Vaš um će biti fokusiran na vaš bankovni račun “, kaže Smith. “Ako vam se probude nove financijske potrebe, bacite se na stvaranje većih resursa.”

 

Ovo je vrijeme kada trebate zastati i shvatiti što vam najviše odgovara. “Pazite na sklonost raspršivanja energije.”

 

 

Rak

Odabir pravog trenutka je sve: Rak će biti u središtu pozornosti tijekom ljetnog solsticija. Vrijeme je da ljudi rođeni u ovom znaku pokažu svijetu od čega su doista napravljeni. “Ovo je izvrstan trenutak za poboljšanje karijere i za stvaranje novih kontakata, uključujući i one romantične”, savjetuje Smith.

 

“Financijske mogućnosti su sjajne.” Osjećat ćete se prilično moćno ovog ljeta – samo pripazite na svoj ego.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3