Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan 

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne trebate truditi previše, nego samo imajte otvorene oči i reagirajte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

 

 

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta. Pazite na prehranu.

 

 

 

Bik 

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete cijeniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.

 

 

KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno preznetirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijaliziran posao.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u prirodi.

 

 

 

Blizanci 

LJUBAV: Vaše čežnje bit će jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će s njim (njom ) podijeliti svoje frustracije. Vezani će osjećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.

 

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako pimjenjivati u praksi. Mali nesporzumi u kominkaciji bit će prolazni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4