Ljubavni horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija lebdi u OBLACIMA, Raku dolaze NEMIRI IZ PROŠLOSTI, Bika očekuju PROBLEMI, Jarac se prepušta ZAVOĐENJU…

Ljubavni horoskop do KRAJA MESECA: Vodolija lebdi u OBLACIMA, Raku dolaze NEMIRI IZ PROŠLOSTI, Bika očekuju PROBLEMI, Jarac se prepušta ZAVOĐENJU…

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubavni horoskop do 30. juna 2018: Dugo toplo leto počinje, a ovde saznajte kakve vas avanture i uzbuđenja na emotivnom planu očekuju u drugoj polovini juna 2018. godine, piše Ehoroskop.

 

 

OVAN

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijednu stepenicu ne možete preskočiti.

 

 

BIK

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete morati da se angažujete oko njega. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

 

 

 

BLIZANCI

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

.

RAK

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3